Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Το "αντίο" του Μπούσια και ο φόβος ζωγραφισμένος στα πρόσωπα πολλών!!! (φοβού τον Μπούσια και τις λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις)

Πριν από λίγη ώρα ο Κωνσταντίνος Μπούσιας, διαιτητής της Α1 και πρόεδρος του συνδέσμου Αχαϊας και Ηλείας, τιμήθηκε στο ματς ΠΑΟ-ΑΓΟΡ. Αν και είχε δύο ακόμα καλής διαιτησίας μπροστά του, ο Πατρινός αποφάσισε να κάνει ό,τι του πει η καρδιά του και η συνείδησή του. Ύστερα από 25 χρόνια ενεργούς δράσης...
ως διαιτητής δίνει σήμερα το τελευταίο του παιχνίδι στο ΟΑΚΑ.

Πριν από το τζάμπολ τιμήθηκε από τους «πράσινους» αλλά και τους συναδέλφους του, δια χειρός Ανδρέα Βάρδαλου.

Η απόφασή που πήρε ο Μπούσιας έχει φοβίσει κάποιους, που θεωρούν ότι θα βρεθεί στην ΟΔΚΕ και θα την οδηγήσει εκτός αδιεξόδου, στο οποίο έχει περιέλθει.

Ένα δίδυμο Μπούσια, Ντάβαρη αλλά και ακόμα πέντε ικανότατων παραγόντων, με την προσθήκη - θέλουμε να πιστεύουμε - και αναπληρωματικών, κάτι που δεν συνέβη στις προηγούμενες εκλογές από το φόβο μήπως δεν ψηφιστεί κάποιο μέλος του ΔΣ, θα φέρει και πάλι την άνθιση στην ομοσπονδία.

Έλα μου, όμως, που δεν το θέλουν κάποιοι, ευτυχώς λίγοι, διότι η παρουσία του θα τους έβαζε οριστικά και αμετάκλητα στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και μάλιστα, με τις χειρότερες εντυπώσεις!!!

Σε λίγο θα ξεκινήσει πόλεμος κατά του Πατρινού, κατά του Ντάβαρη και οιονδήποτε που θα ήθελε να συμπεριληφθεί στο ΔΣ και αποτελεί μια υγιή δύναμη στο χώρο.

Πληρωμένος πόλεμος θα είναι κι αυτός.

Το γνωρίζουμε, το ξέρουν κι αυτοί.

Υπάρχουν κάποιοι, ευτυχώς λίγοι, νοσταλγοί της αναρχίας, μπαχαλάκηδες που δεν θα το αφήσουν να περάσει με ηρεμία.

Το γνωρίζουμε, το ξέρουν κι αυτοί.

Αλλά δεν θα τους αφήσουμε και θέλουμε να πιστεύουμε ούτε κι αυτοί θα σταματήσουν.

Ο χώρος της διαιτησίας πρέπει ν' αλλάξει και θ' αλλάξει.

Και οι θλιβεροί νοσταλγοί θα (παρα)μείνουν εκτός διαιτησίας.


 
Το "αντίο" του Μπούσια και ο φόβος ζωγραφισμένος στα πρόσωπα πολλών!!! (φοβού τον Μπούσια και τις λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις) Reviewed by THE REFEREES on 7:11 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.