Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Δύο γάιδαροι τσακώνονταν σε ξένο (διαιτητικό) αχυρώνα... (άρε πλάκες που έχουν...)

Γελάσαμε όλες αυτές τις ημέρες μ' αυτά που συμβαίνουν πέριξ της διαιτησίας. Ενώ σιγά - σιγά φαίνεται ότι τα βρίσκουν στο χώρο και κάποιοι σύνδεσμοι κατάλαβαν ότι μόνο μέσα στο μαντρί μπορεί να βρουν την υγεία τους, κάποιοι άλλοι εκτός τειχών χάνουν την ψυχραιμία τους!!!

Διαβάσαμε λοιπόν, τον Γιώργο Κογκαλίδη να ρωτάει τον Άγγελο Αρτελάρη για το αν γράφει στους Γκρίζους Λύκους, ύστερα από καταγγελία του νέου προέδρου των βετεράνων του στίβου Ηλία Καφφέ.

Τώρα θα μου πείτε τι ενδιαφέρει τον πρόεδρο του στίβου αν κάποιος γράφει ή όχι για τη διαιτησία.

Μήπως είναι τίποτα στο χώρο της διαιτησίας;

Αλλά ρωτάμε: Πόλεμο έχουμε, ρε παιδιά;

Διαβάστε τις φοβερές και τρομερές καταγγελίες και βγάλτε άκρη.

Γράφει ο Κογκαλίδης:

Αντί επιλόγου: Με την ευκαιρία της δημόσιας επικοινωνίας, επειδή καιρό τώρα σέρνεται στον χώρο της δημοσιογραφίας, του μπάσκετ και της διαιτησίας, ότι είσαστε αυτός που γράφει στους “Γκρίζους Λύκους“, επειδή γι’ αυτό σας κατηγόρησε στην ΕΣΗΕΑ ο κ. Ηλίας Καφφές και μπορεί όλοι να έχουμε πλανηθεί, επειδή για το ίδιο σας κατηγορούν καθημερινά δημόσια διάφοροι άνθρωποι του χώρου, επειδή το ίδιο μου λένε σε ιδιωτικές συζητήσεις, τις οποίες δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω, μήπως θα είχατε την καλοσύνη να απαντήσετε δημόσια (με χαρά θα το δημοσιεύσουμε):

Γράφετε ή όχι στους “Γκρίζους Λύκους”; Για να μην σας βαραίνει άδικα τέτοια κατηγορία, γιατί αυτό θα ήταν στίγμα στην καριέρα σας, να γράφετε χωρίς να υπογράφετε. Περιμένω με ανυπομονησία την απάντησή σας. Κι εγώ, και πλήθος κόσμου του μπάσκετ...

Φοβερό; Πλήθος κόσμου του μπάσκετ ρωτάει να μάθει ποιος γράφει στους Γκρίζους Λύκους!!!

Μήπως πρέπει να αισθανόμαστε σπουδαίοι;

Και ο Αρτελάρης απαντάει:

Αντί επιλόγου, με την ευκαιρία της δημόσιας επικοινωνίας και σε ερώτημα που μου θέσατε αν γράφω στους Γκρίζους Λύκους θα ήθελα να απαντήσω ξεκάθαρα. Επικαλείστε συνεχώς τον κ. Καφφέ, έκπτωτο πρόεδρο της ΟΔΚΕ και την καταγγελία την οποία είχε κάνει εις βάρος μου και για την οποία δικαιώθηκα με ψήφους 4-1 από τα αρμόδια όργανα. Είναι ο ίδιος ο οποίος έστειλε στους Εισαγγελείς τους συναδέλφους του στο χώρο της διαιτησίας, είναι ο ίδιος που έκανε αγωγή σε διαιτητή της Α1 κατηγορίας, είναι ο ίδιος που παρανόμως (σύμφωνα με απόφαση του ΑΣΕΑΔ) έθεσε εκτός λίστας σημαντικούς διαιτητές, είναι ο ίδιος που καταδικάστηκε στη συνείδηση από το 90% των ενεργών διαιτητών και από τα 3/4 των συνδέσμων όλης της χώρας. Είναι ο ίδιος που το Πρωτοδικείο Αθηνών αποφάσισε ότι δεν πρέπει να ηγείται της Ομοσπονδίας Διαιτητών και ως εκ τούτου, τον έπαυσε από τα καθήκοντά του όπως και τους συνεργάτες του στο ΔΣ. Είναι ο ίδιος, που ενώ στην επιστολή την οποία δημοσιεύσατε ανέφερε ότι εις ένδειξη διαμαρτυρίας θα παραιτηθεί από τις θέσεις προέδρου τις οποίες κατέχει, αυτός εξελέγη πρόεδρος στην ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας πριν από λίγες ημέρες. Ορθά έπραξε κατά την προσωπική μας άποψη, διότι έπρεπε να αναπληρώσει την απώλεια της διαιτητικής θέσης του. Συνεπώς, πρέπει να γνωρίζουμε όχι, μόνο τι λένε για σένα αλλά και ποιοι το λένε.

Κ. Κογκαλίδη, για να επανέλθω στην ερώτησή σας και για να μην θεωρήσετε ότι υπεκφεύγω, εσείς γνωρίζετε πολύ καλύτερα από τον καθένα ποιος είναι ο διαχειριστής του blog «Γκρίζοι Λύκοι». Όχι μόνο διότι είδατε με τα ίδια σας τα μάτια το έγγραφο που κατατέθηκε με κάθε επισημότητα στο Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο της Ε.Σ.Η.Ε.Α., υπόθεση στην οποία στραφήκατε εναντίον συναδέλφου σας προς όφελος έκπτωτου προέδρου (με δικαστική απόφαση), αλλά και επειδή το γράψατε με την υπογραφή σας στην ιστοσελίδα με τίτλο: «Τι δεν κατάλαβες, Μπάμπη» (19/01/2017, ώρα 17.59).

Αν έχετε οποιαδήποτε διαφωνία με το περιεχόμενο του blog δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί του, ώστε να συζητήσετε ακόμα και μια μελλοντική συνεργασία. Καταλαβαίνω απόλυτα την αγωνία σας να κερδίσετε ξανά τα χαμένα κλικαρίσματα και περίπου το 90% των διαιτητών, κριτών, κομισάριων και παρατηρητών από το χώρο της διαιτησίας, όμως σε καμία περίπτωση δεν δύναται να συμβεί γράφοντας ψευδείς ειδήσεις, που εμπεριέχουν αναληθή στοιχεία και «ποδοπατώντας» τις Αρχές Δεοντολογίας του Δημοσιογραφικού Επαγγέλματος.

Σοβαρευτείτε, μεγάλα παιδιά είσαστε...
Δύο γάιδαροι τσακώνονταν σε ξένο (διαιτητικό) αχυρώνα... (άρε πλάκες που έχουν...) Reviewed by THE REFEREES on 3:50 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.