Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Χαμός στα προστάζ της ΟΔΚΕ... (τι θα γίνει με το οικονομικό πρόβλημα σε σύνδεσμο...)

Όπως έχετε καταλάβει τα πράγματα έχουν σφίξει επικίνδυνα σε όλα τα επίπεδα. Πολύ περισσότερο στο οικονομικό όπου οφείλονται χρήματα σε διαιτητές, κάτι που πρέπει να διακανονιστεί το συντομότερο δυνατό. Πρόεδρος αναφέρεται σε όλα αυτά θέματα και δηλώνει αισιόδοξος για την θετική έκβαση της απόφασης...

Ο Κώστας Δημόπουλος είναι ο νέος πρόεδρος των διαιτητών της ΕΣΚΑ –Η αφού πήρε την σκυτάλη από τον Κώστα Μπούσια που έγινε πρόεδρος της ΟΔΚΕ.

Ο έμπειρος διαιτητής μιλώντας για τα νέα του καθήκοντα τόνισε: « Θέλει αγώνα και προσπάθεια αφού το πιο βασικό πρόβλημα είναι το οικονομικό.  Υπάρχουν  οφειλές  στους διαιτητές  τόσο από τους αγώνες στις εθνικές κατηγορίες όσο και από τα τοπικά πρωταθλήματα αφού οι επιχορηγήσεις που λαμβάνει πλέον η ΕΣΚΑ –Η είναι ελάχιστες. Πιστεύω σε συνεργασία με την ΟΔΚΕ να βρεθεί λύση στο οικονομικό που είναι μεγάλος βραχνάς.»

Και αναφερόμενος στους νέους  διαιτητές τόνισε: « Έχουμε εννέα διαιτητές που πληρούν τα ηλικιακά όρια για να δώσουν εξετάσεις για τις εθνικές κατηγορίες. Θα περάσουν τεστ και γραπτές εξετάσεις και όσοι τα καταφέρουν θα προταθούν για να αξιολογηθούν στις εθνικές κατηγορίες.»

Πηγή: sportfmpatras
Χαμός στα προστάζ της ΟΔΚΕ... (τι θα γίνει με το οικονομικό πρόβλημα σε σύνδεσμο...) Reviewed by THE REFEREES on 11:44 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.