Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Το κόλπο - γκρόσο του Πανιωνίου για να ανέβει στην Α1!!! (τι θα κάνει με τα χρέη...)

Ο Πανιώνιος ανέβηκε στην Α1 σε αγωνιστικό επίπεδο, όμως, σε διοικητικό και οικονομικό τα πράγματα είναι θολά. Ο Βαρουξάκης, όπως πρώτοι έγραψαν οι Γκρίζοι Λύκοι, έκανε στην άκρη και περιμένει απ' αυτούς που δημιούργησαν το χρέος να το μηδενίσουν. Από το Μαϊάμι έστειλε μήνυμα ότι θέλει δύο - τρεις οικονομικούς παράγοντες για να συνεχίσει. Ποιο είναι όμως, το κόλπο - γκρόσο των κυανέρυθρων για να ανέβουν κατηγορία;
Έως το τέλος Ιουνίου αναμένεται υπουργική απόφαση, ώστε οι οφειλέτες να μπορούν να αποπληρώσουν τα χρέη τους σε έως 120 δόσεις, με «κούρεμα» των προσαυξήσεων.

Όσο λιγότερες είναι οι δόσεις, τόσο μεγαλύτερο το "κούρεμα", ενώ υπό προϋποθέσεις θα προβλέπεται ακόμη και "κούρεμα" της βασικής οφειλής.

Η εφάπαξ καταβολή της οφειλής, ισοδυναμεί με ολική διαγραφή των προσαυξήσεων.

Η επιλογή των 60 δόσεων θα οδηγεί σε μείωση προσαυξήσεων 75%, ενώ οι 120 δόσεις σε μείωση 35%.

Άρα, αν ισχύει ότι το χρέος του Πανιωνίου είναι 1,3εκ. ευρώ, τότε οι παράγοντες θα μπορούν να καταβάλουν μηνιαίως 11 χιλιάρικα και να παίξουν στην Α1.

Τσάμπα πράγμα δηλαδή...

Το θέμα είναι ποιος θα βάλει την υπογραφή του σε έναν τέτοιο διακανονισμό, αν και ο αντιδήμαρχος Νέας Σμύρνης, Πολύδωρος Συρίγος, υποστηρίζει σε κατ΄ιδίαν συνομιλίες ότι έχει βρεθεί ο άνθρωπος που θα δίνει κάθε μήνα τα 11 χιλιάρικα.

Και μεταξύ μας, για την ιστορία και τη δυναμική του Πανιωνίου τα 11 χιλιάρικα είναι "παίξε - γέλασε".

Μαγαζί - γωνία είναι ο Πανιώνιος και είμαστε βέβαιοι ότι οι κυανέρυθροι θα την βρουν την άκρη και θα μετέχουν στην Α1.    
Το κόλπο - γκρόσο του Πανιωνίου για να ανέβει στην Α1!!! (τι θα κάνει με τα χρέη...) Reviewed by THE REFEREES on 11:10 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.