Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Χαρισματικός και δοτικός πρόεδρος και πάνω απ' όλα άνθρωπος ο Δημήτρης Μπασούρης

Θλιβερό άκουσμα τούτη την πρώτη ημέρα του καλοκαιριού. Δεν είναι πια ανάμεσά μας ο δικός μας πρόεδρος. Έφυγε ο Δημήτρης Μπασούρης . Όχι όμως και όλες οι θύμισες που θα μας συνοδεύουν. Γιατί είναι βέβαιο πως, δεν υπάρχει κανένας από τον χώρο των κριτών της Αττικής που μπορεί εύκολα να ξεχάσει τον χαρισματικό πρόεδρο, τον ανθρώπινο και δοτικό πρόεδρο, που στάθηκε δίπλα μας και αντιμετώπισε με σεβασμό και αγάπη τον χώρο μας...

Αυτό αναφέρεται στην ανακοίνωση του συνδέσμου κριτών Αττικής.

Και συνεχίζει:

Το ήξερε ότι ήταν ο πρόεδρος της καρδιάς μας.

Ο Δημήτρης Μπασούρης αντιμετώπισε με σεβασμό και αξιοπρέπεια όλο το φάσμα της μεγάλης μπασκετικής οικογένειας για την οποία υπήρξε ακούραστος εργάτης και οραματιστής μέχρι το τέλος της ζωής του.

Δεν κατάφερε να νικήσει τους χτύπους της καρδιάς του και έφυγε από την ζωή μας έτσι ήρεμα και απλά όπως ήρθε. Ήσυχα και αθόρυβα, αφού πρώτα φρόντισε να μας ευχαριστήσει για την αγάπη μας.

Αύριο Παρασκευή 2.6.2017 στις 2 το μεσημέρι στο κοιμητήριο της Ηλιούπολης ,θα είμαστε όλοι εκεί για να σε συνοδεύσουμε στο τελευταίο σου ταξίδι.

Αντίο Πρόεδρε της καρδίας μας!!! Σε ευχαριστούμε για όλα!!

Μαρίνο, Πόπη κουράγιο!!
Χαρισματικός και δοτικός πρόεδρος και πάνω απ' όλα άνθρωπος ο Δημήτρης Μπασούρης Reviewed by THE REFEREES on 2:51 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.