Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Λάθος Γαλατσόπουλου: Ο ΕΣΑΚΕ πρέπει να παραμένει δίπλα στους διαιτητές... (τι ειπώθηκε για το επιμορφωτικό σεμινάριο της Ανάβυσσου...)

Ήταν μια λάθος απάντηση. Ήταν μια λάθος εκτίμηση του Βαγγέλη Γαλατσόπουλου, ο οποίος θα έπρεπε να χειριστεί εντελώς διαφορετικά το θέμα με το επιμορφωτικό σεμιναρίου, που θα γίνει σε ξενοδοχείο της Ανάβυσσου. Όπως μάθαμε ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ...
δέχθηκε αίτημα από μέλη της ΚΕΔ να συμβάλλει τα μέγιστα στη διεξαγωγή του σεμιναρίου, όμως η απάντησή του ήταν αφοπλιστική.

"Και τα 93 άτομα που μετέχουν στη λίστα της Α1 θα έρθουν στο σεμινάριο;", αναρωτήθηκε ο Γαλατσόπουλος, ο οποίος άφησε να εννοηθεί ότι θέλει λιγότερους διαιτητές για τη νέα σεζόν.

Σίγουρα, οι διαιτητές είναι πολλοί για την Α1 αλλά τον Γαλατσόπουλο έπρεπε να τον ενδιαφέρει κυρίως, η ποιότητα των διαιτητών και όχι η ποσότητα.

Έπρεπε θεωρητικά η λίγκα να ζητάει συνεχής εκπαίδευση και όχι one off.

Μόνο έτσι βελτιώνεται ένα πρωτάθλημα.

Κρίμα...  
Λάθος Γαλατσόπουλου: Ο ΕΣΑΚΕ πρέπει να παραμένει δίπλα στους διαιτητές... (τι ειπώθηκε για το επιμορφωτικό σεμινάριο της Ανάβυσσου...) Reviewed by THE REFEREES on 11:57 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.