Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ποιον συγχαίρουν ιδιαιτέρως οι διαιτητές και γιατί; (η πραγματικότητα πρέπει να γράφεται)

Κάποιοι διαιτητές συνδέσμου αισθάνονται υπερήφανοι και το δηλώνουν δημοσίως. Παράλληλα αισθάνονται ικανοποιημένοι που ένας "δικός" τους άνθρωπος συνέβαλε κι αυτός με τη σειρά του για να έρθει η επιτυχία. Αναφερόμαστε στους διαιτητές...
συνδέσμου Δυτικής Μακεδονίας, οι οποίοι έδωσαν συγχαρητήρια στην Εθνική ομάδα παίδων για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου της Β' κατηγορίας και παράλληλα την άνοδό της στην Α' κατηγορία.

Αισθάνεται ιδιαίτερη τιμή και θέλει να συγχαρεί τον πρόεδρο της ΕΚΑΣΔΥΜ και μέλος της ΕΟΚ, Λάζαρο Σαββίδη, που ήταν αρχηγός της αποστολής της εθνικής παίδων και τους εύχεται πάντα επιτυχίες.

Κακά τα ψέματα, όλα ξεκινούν και τελειώνουν στον προπονητή και τον αρχηγός της αποστολής.

Ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος της εθνικής παίδων είναι, ίσως, από τους πιο ικανούς προπονητές και κυρίως, από τους πιο οργανωμένους, που δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του.

Από την άλλη, ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΔΥΜ Λάζαρος Σαββίδης κρατάει τα μπόσικα και έχει καταφέρει να κάνει έργο στην ένωσή του.   
Ποιον συγχαίρουν ιδιαιτέρως οι διαιτητές και γιατί; (η πραγματικότητα πρέπει να γράφεται) Reviewed by THE REFEREES on 10:05 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.