Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Τι θα γίνει με τους Ευρωλιγκαίους διαιτητές και πως αντιμετωπίζονται από την ΦΙΜΠΑ; (έχουν θέση στα εγχώρια πρωταθλήματα;)

Πέρσι είχαμε (και) τέσσερις Έλληνες διαιτητές που πλήρωσαν τον "εμφύλιο" της ΦΙΜΠΑ με την Ευρωλίγκα. Την ώρα που τσακωνόντουσαν τα βουβάλια την "πλήρωναν" τα βατράχια κι αυτό βέβαια δεν είναι δίκαιο. Θύματα του διχασμού είναι και οι διαιτητές...
όπως και οι ομάδες.

Ο Μπάουμαν της ΦΙΜΠΑ μίλησε στο gazzetta και ότι του έγιναν οι σχετικές ερωτήσεις, απάντησε με όχι και τόσο σαφή τρόπο.

Γνωρίζετε βεβαίως ότι στην Ελλάδα μπήκαν σε καραντίνα οι διαιτητές που σφυρίζουν στην Euroleague...

«Δεν είναι μόνο οι διαιτητές, οι παίκτες και οι σύλλογοι, αλλά όλο το μπάσκετ που πληρώνει τις συνέπειες της αντιπαράθεσης και τελεί σε καθεστώς σύγχυσης».

- Παρ’ όλα αυτά αισιοδοξείτε ότι μπορεί να βρεθεί μια λύση προσεχώς;

«Η FIBΑ και εγώ προσωπικά είμαστε πάντοτε ανοικτοί να συζητήσουμε και να καταλήξουμε σε μια καθαρή και τίμια συμφωνία, όχι σε μια προσωρινή συμβιβαστική λύση και μάλιστα εις βάρος των αρχών του μπάσκετ. Επαναλαμβάνω ότι συνιστά αδικία προς τα Εθνικά Πρωταθλήματα, προς τις Εθνικές ομάδες και προς όλο το οικοδόμημα του παγκόσμιου μπάσκετ να υποτάσσεται στις αποφάσεις των ολίγων».
Τι θα γίνει με τους Ευρωλιγκαίους διαιτητές και πως αντιμετωπίζονται από την ΦΙΜΠΑ; (έχουν θέση στα εγχώρια πρωταθλήματα;) Reviewed by THE REFEREES on 10:20 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.