Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Πόσα θα πάρουν οι διαιτητές και οι κριτές από τους αγώνες πρωταθλήματος... (και πότε)

Η καταβολή των οδοιπορικών στους διαιτητές από τις ομάδες για τους αγώνες των εθνικών κατηγοριών αποτελεί μια εξαιρετική απόφαση από την ΕΟΚ, υπό την προτροπή της νέας διοίκησης της ΟΔΚΕ. Ουσιαστικά οι προτάσεις του ΔΣ της ΟΔΚΕ πέρασαν και αυτό χαροποίησε το χώρο της διαιτησίας, αφού πλέον δεν θα υπάρχουν καθυστερήσεις...

Είδαμε και την προκήρυξη της ΕΣΚΑΝΑ και διαπιστώσαμε κάποια σημαντικά σημεία, όπως:


  • Τα Σωματεία που θα δηλώσουν συμμετοχή στα Πρωταθλήματα των Κατηγοριών και στα Κύπελλα Ανδρών και Γυναικών και είναι γηπεδούχα βάσει προγράμματος, υποχρεούνται να καταβάλλουν τα έξοδα των αγώνων (οδοιπορικά κάθε Διαιτητή, κριτή και γιατρού),πριν την έναρξη του αγώνα. Σε περίπτωση που τα έξοδα των αγώνων δεν καταβληθούν από το Γηπεδούχο Σωματείο , τότε αυτό θα Μ Η Δ Ε Ν Ι Ζ Ε Τ Α Ι.



  • Ο πίνακας των οδοιπορικών είναι:


Α΄ ΑΝΔΡΩΝ ► Διαιτητής €20, Κριτής €11. (αν είναι τρεις οι διαιτητές €15)

Β΄ ΑΝΔΡΩΝ ► Διαιτητής €15, Κριτής €8.

Όλες οι υπόλοιπες Κατηγορίες
(Γ΄ ΑΝΔΡΩΝ, Δ΄ΑΝΔΡΩΝ, Α΄ ΓΥΝΑΙΚΏΝ, Παίδες, Έφηβοι, Κορασίδες,  Νεανίδες, Παμπαίδες , Παγκορασίδες, Μίνι αγόρια –κορίτσια  )
► Διαιτητής €12,Κριτής €8.
Στο προμίνι αγοριών
► Διαιτητής €10,Κριτής €7.
► Κύπελλο Ανδρών & Γυναικών Διαιτητής €12, Κριτής €8
► ΙΑΤΡΟΣ ΑΓΩΝΑ 20€ ευρώ.


  • Σε περίπτωση αναβολής αγώνα, λόγω μη προσέλευσης Διαιτητή ή Διαιτητών, Κριτή ή Κριτών, τότε το γηπεδούχο Σωματείο υποχρεούται να καταβάλλει στους παρόντες παράγοντες της διεξαγωγής του αγώνα (Διαιτητές, Κριτές κ. λ. π.)τα έξοδα κατά το ήμισυ εκτός του γιατρού του οποίου η αποζημίωση θα δίνεται ολόκληρη.
  • Το Σωματείο είναι υποχρεωμένο να καταβάλλει τα έξοδα του επαναληπτικού αγώνα πλήρως.
  • Σε περίπτωση αναβολής ενός αγώνα, λόγω καιρικών συνθηκών (ανοιχτά γήπεδα, βροχή, ισχυροί άνεμοι κλπ), το γηπεδούχο σωματείο είναι υποχρεωμένο να καταβάλλει το ήμισυ των εγκεκριμένων οδοιπορικών εξόδων, στους Διαιτητές και στους Κριτές και ολόκληρη την αποζημίωση στο γιατρό εφόσον παρίσταται.
  • Σε περίπτωση οριστικής αναβολής του αγώνα, πριν την έναρξή του για λόγους καιρικών συνθηκών, το γηπεδούχο Σωματείο υποχρεούται να καταβάλλει στους έγκαιρα παριστάμενους παράγοντες του αγώνα, την μισή από την προβλεπόμενη αποζημίωση και ολόκληρη στο γιατρό εφόσον παρίσταται.
  • Σε περίπτωση που ένας αγώνας διακόπτεται για οποιοδήποτε λόγο και επαναορίζεται από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. για να συνεχιστεί από την στιγμή της διακοπής και μετά, τότε τα έξοδα του αγώνα καταβάλλει εκ νέου το Σωματείο αλλά ολόκληρο το ποσόν.
  • Αν υπάρχουν διαδοχικοί ορισθέντες αγώνες σε ανοιχτό γήπεδο και ο Διαιτητής κρίνει ότι, δεν θα διεξαχθούν ούτε αυτοί, τότε δεν αποζημιώνεται σε άλλους αγώνες, πλην του πρώτου χρονικά.
  • Αν οι Διαιτητές και οι Κριτές ειδοποιηθούν από τα αρμόδια όργανα για την μη διεξαγωγή του αγώνα που έχουν ορισθεί, τότε δεν αποζημιώνονται.
  • Για τους αγώνες που θα διεξαχθούν στις περιοχές Μεγάρων και Νέας Περάμου , οι ομάδες των Σωματείων που ανήκουν σε αυτές, θα επιβαρύνονται με επιπλέον καταβολή ποσού 10€ για κάθε άτομο, ως μεταφορικά έξοδα Διαιτητών, κριτών και γιατρού. Εξυπακούεται ότι αν κάποιος Διαιτητής, ή Κριτής, διαμένει στις ανωτέρω περιοχές, δε θα δικαιούται του επιπλέον ποσού.
  • Για τους αγώνες που θα διεξαχθούν στη Σαλαμίνα, η ομάδα θα καταβάλλει το κόστος του ferry-boat επιπλέον σε κάθε Διαιτητή και Κριτή, για την μετάβαση και επιστροφή τους στο νησί. Το Σωματείο του Α.Ο.Σ. «ΤΕΛΑΜΩΝΑ» με το υπ’αριθμ.705/11-09-2013 έγγραφό του, θα μετακινεί τους παράγοντες του αγώνα από την προβλήτα του νησιού στο γήπεδο πριν και μετά την λήξη του αγώνα. Οι παράγοντες του αγώνα δε δικαιούνται εισιτήριο μεταφοράς αυτοκινήτου ή δικύκλου. Εξυπακούεται ότι αν κάποιος Διαιτητής και Κριτής διαμένει στην ανωτέρω περιοχή, δε θα δικαιούται του επιπλέον ποσού.
Πόσα θα πάρουν οι διαιτητές και οι κριτές από τους αγώνες πρωταθλήματος... (και πότε) Reviewed by THE REFEREES on 11:22 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.