Σάββατο, 12 Αυγούστου 2017

Όλα τα διαιτητικά διαδικαστικά... (τι, πως και γιατί;)

Οδεύουμε προς το τέλος των διακοπών μας και σιγά - σιγά πρέπει όλα τα διαιτητικά θέματα να τα βάλουμε σε μια τάξη. Να γνωρίζουμε τι συμβαίνει και ποια ημερομηνία. Ας πούμε το πόθεν έσχες έχει λήξει ενώ από τον...
σύνδεσμο κριτών Κρήτης ανακοινώθηκε ότι όλα τα μέλη του συνδέσμου (συμπεριλαμβανομένου και της σχολής του 2017) πρέπει να υποβάλουν την Δήλωση Ενεργείας προκειμένου να συμμετάσχουν  στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, για την νέα αγωνιστική περίοδο 2017 - 2018.

Η ανακοίνωση:

“Παρακαλούνται όλα τα μέλη του Συνδέσμου (συμπεριλαμβανομένου και της σχολής του 2017) να υποβάλουν την Δήλωση Ενεργείας για την νέα αγωνιστική περίοδο 2017 - 2018.

Η δήλωση μπορεί:

α) να σταλεί στο mail του συνδέσμου: sykkak@yahoo.gr (όσο αφορά την υπογραφή της αίτησης αυτό μπορεί να γίνει στη πρώτη συνάντηση της περιόδου).

β) να την κατατεθεί υπογεγραμμένη, σε έντυπη μορφή, στα γραφεία του συνδέσμου.

Κανένα μέλος δε θα μπορεί να συμμετάσχει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις εφόσον δεν έχει υποβάλει Δήλωση Ενεργείας. Απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει αποδεκτή η δήλωση είναι το μέλος να έχει εξοφλήσει τις οφειλές του προς το Σύνδεσμο (εφόσον έχει) και να είναι ταμειακώς εντάξει.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής της Δήλωση Ενεργείας είναι η 15/9/2017. Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον ταμία του συνδέσμου κ. Μελαμπιανάκη Γιώργο”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.