Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Τι ειπώθηκε μεταξύ Γκόντα και πειθαρχικής επιτροπής της ΟΔΚΕ!!! (εδώ τα καλά νέα...)

Ο Σπύρος Γκόντας έχει μάθει για τα καλά τα νομικά ζητήματα, τα καταστατικά θέματα και γενικά κινείται και σε άλλους τομείς, πλην της διαιτησίας. Την Παρασκευή τον κάλεσε για εξηγήσεις η πειθαρχική επιτροπή της διαιτησίας, αποτελούμενη από τους Παπαδόπουλο, Δούκα και Μιναρετζόπουλο και ειπώθηκαν πολλά και ενδιαφέροντα θέματα.

Του είπαν για τα τουϊταρίσματα για τον Κώστα Κορομηλά κι αυτός απάντησε ότι αν κάποιος θίγεται από τα γραφόμενα, ας ακολουθήσει τη νόμιμη διαδικασία.

"Με καλέσατε αυτεπάγγελτα, αλλά γιατί δεν έκανε καταγγελία ο θιγόμενος", αναρωτήθηκε όπως βέβαια, και για ποιο λόγο συνέβη δύο μήνες αργότερα...

"Γιατί δεν με καλέσατε όταν συνέβη και το κάνατε τη δεδομένη χρονική στιγμή; Μήπως λόγω της προσφυγής στο ΑΣΕΑΔ;", τους είπε.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι του δόθηκε ένα έγγραφο να υπογράψει, σύμφωνα με το οποίο δεν έθιξε κανέναν από το χώρο της διαιτησίας κι αν το έκανε, ζητάει συγνώμη.

Δεν το υπόγραψε, αν και το είπε προφορικά...

Η τριμελής επιτροπή θα εξετάσει το θέμα, θα συναντηθεί ξανά, θα στείλει την πρόταση στη διοίκηση της ΟΔΚΕ και η οποία θα την επικυρώσει.
Τι ειπώθηκε μεταξύ Γκόντα και πειθαρχικής επιτροπής της ΟΔΚΕ!!! (εδώ τα καλά νέα...) Reviewed by THE REFEREES on 10:37 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.