Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Φωτογραφία - ντοκουμέντο: Πάνε οι ...ανέμελες και χαρούμενες στιγμές του Μιχάλη Σμυρνιώτη!!! (τον εγκαταλείπουν οι δυνάμεις του...)

Ο Μιχάλης Σμυρνιώτης είναι η ψυχή του Αρκαδικού και ο άνθρωπος που έμαθε πρόσωπα και πράγματα. Τα τελευταία δύο χρόνια όμως, οι "δυνάμεις" του τον εγκαταλείπουν, σε βαθμό που η πτώση της ομάδας είναι εκκωφαντική! Είναι οι αλλαγές που έγιναν τα τελευταία χρόνια στο μπάσκετ, είναι οι αλλαγές που έγιναν...
στην πολιτική σκηνή της Αρκαδίας; Κανείς δεν ξέρει.

Ο Σμυρνιώτης αποδυνάμωσε πλέον, την ομάδα απομακρύνοντας προπονητή και παίκτες λες και έχει υποταχθεί στη μοίρα του.
Πάνε οι ανέμελες και οι χαρούμενες στιγμές, τότε που συμμετείχε στα φιλικά παιχνίδια μεταξύ των Γέρων και των Νέων, στα Όλ Σταρ Γκέιμ που γινόντουσαν το 1990 όπως βλέπετε και στη φωτογραφία.

Ο Μιχάλης ήταν όλο γέλια με τους Κουτσουμπό, Τσουκαλά, Καρνέζη, Μπαλή και Αλεξόπουλο, όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος Σταύρος Κουκάκης.

Κάποιοι λένε ότι περιμένει να επιστρέψει στο δημαρχιακό θώκο ο Γιάννης Σμυρνιώτης, ώστε να επιστρέψει και πάλι στα σαλόνια.

Δεν το ξέρουμε αν θα συμβεί, όμως, ο πρώην δήμαρχος επισκέπτεται συνεχώς τις δημοτικές ενότητες, όπως θα δείτε και στη παρακάτω φωτογραφία.



Φωτογραφία - ντοκουμέντο: Πάνε οι ...ανέμελες και χαρούμενες στιγμές του Μιχάλη Σμυρνιώτη!!! (τον εγκαταλείπουν οι δυνάμεις του...) Reviewed by THE REFEREES on 10:44 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.