Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Τα μυστικά της επιτυχίας ομάδας που ρίχτηκε στα "βαθιά νερά"!!! (ένα ...μήλο την ημέρα τα προβλήματα τα κάνει πέρα...)

Λένε όπου φτώχεια και γκρίνια και στη συγκεκριμένη ομάδα δεν μπορούμε να πούμε ότι επικρατεί γκρίνια. Άρα, έχει τον τρόπο της να τα φέρνει βόλτα. Μάθαμε τα μυστικά της επιτυχίας της...
Αγιάς, που αγωνίζεται στην Α2 από τον ισχυρό άνδρα, Ριζούλη.

«Όλα είναι μία αλυσίδα. Όλοι είμαστε κομμάτια αυτής της αλυσίδας. Οι παίκτες, το προπονητικό τιμ και η διοίκηση. Σίγουρα όμως η διοίκηση βρίσκεται στην κορυφή της πυραμίδας κάθε σωματείου. 

Μέχρι τώρα έχουμε πετύχει τους στόχους που έχουμε βάλει. Αρχικά προσπαθήσαμε να μπούμε ανταγωνιστικά στο φετινό πρωτάθλημα και να διαφυλάξουμε την έδρα μας πράγμα που το έχουμε καταφέρει. Παράλληλα είπαμε να διεκδικήσουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε εκτός έδρας και ήδη μετράμε μία πολύ μεγάλη επιτυχία μέσα στην Καρδίτσα».

• Πού οφείλονται όλα αυτά;

«Η ομάδα έχει μία σταθερότητα. Κρατήσαμε τον βασικό κορμό και παίκτες όπως οι Κόμματος, Τσιαμπαλής, Τριανταφύλλου, ενώ στον πάγκο βρίσκεται ο ίδιος προπονητής, ο Γρηγόρης Γιασάρης, για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στην ομάδα. Το σημαντικότερο ωστόσο είναι ότι ως διοίκηση επιδιώκουμε την ηρεμία στην ομάδα. Είμαστε κοντά στους παίκτες, λύνουμε όλα τα προβλήματα και προσπαθούμε να είναι όλα τα παιδιά ευχαριστημένα και να σκέφτονται μόνο το μπάσκετ».

• Πόσο δύσκολο είναι το να βρίσκεις συνέχεια λύσεις για όλα τα προβλήματα;

«Το οικονομικό είναι πάρα πολύ δύσκολο με την κρίση στην οποία βρίσκεται η χώρα μας. Και πρέπει να τονίσουμε ότι το οικονομικό σε μια ομάδα σ’ αυτές τις κατηγορίες είναι το άλφα και το ωμέγα. Πρέπει να είναι όλοι οικονομικά εντάξει. Όλα τα έξοδα να είναι τακτοποιημένα: 

Παίκτες, προπονητές, φροντιστές, γυμναστές, φυσικοθεραπευτές και ό,τι άλλο χρειάζεται. Όλα τα προβλήματα να λύνονται. Θέλουμε την ηρεμία στην ομάδα και ως διοίκηση λειτουργούμε συλλογικά. Υπάρχει δουλειά πίσω από όλο αυτό.

Φυσικά δεν μπορούμε να παραλείψουμε τη στήριξη του κόσμου. Ο κόσμος είναι περισσότερος από πέρσι, τον ευχαριστούμε και τον θέλουμε και στη συνέχεια να μας στηρίξει το ίδιο δυναμικά».

• Πώς βλέπετε τη συνέχεια στο φετινό πρωτάθλημα;

«Σίγουρα είναι δύσκολη. Το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό. Εμείς φυσικά θα κάνουμε την προσπάθειά μας. Υπάρχουν ομάδες με πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ από εμάς, αλλά θα προσπαθήσουμε να είμαστε μέσα στους στόχους μας, δηλαδή στη μέση και πάνω και ό,τι καλύτερο μπορούμε να πετύχουμε. Πρωταρχικός μας στόχος είναι να μην εμπλακούμε στα πλέι άουτ.

Βλέπουμε καλές ομάδες όπως η Καρδίτσα που μετά από δύο ατυχή αποτελέσματα (με Ηρακλή και Πάτρα) βρίσκεται σε δυσμενή θέση. Αυτό μπορεί να συμβεί στον καθένα. Γι’ αυτό χρειάζεται προσοχή, δεν πρέπει να εφησυχάσουμε και να συνεχίσουμε με το ίδιο σθένος την προσπάθειά μας».

Πηγή: eleftheria
Τα μυστικά της επιτυχίας ομάδας που ρίχτηκε στα "βαθιά νερά"!!! (ένα ...μήλο την ημέρα τα προβλήματα τα κάνει πέρα...) Reviewed by THE REFEREES on 8:35 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.