Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Πρωτότυπη ανακοίνωση κατά διαιτησίας από τον Κολοσσό!!! (ποια μηνύματα θέλουν να περάσουν οι παράγοντες)

Πριν από το ματς με το Λαύριο οι παράγοντες του Κολοσσού ήταν ανήσυχοι για τους διαιτητές. Ψύλλοι στα αυτιά τους μπήκαν και άρχισαν να δραστηριοποιούνται...
Το διαιτητικό τρίδυμοι, σύμφωνα με τον Γιώργο Τανατζή, ήταν αρκετά καλό και μόνο στο δεύτερο δεκάλεπτο έγιναν ορισμένα λάθη.

Διαβάζοντας την ανακοίνωση των Ροδιτών καταλαβαίνουμε ότι θέλουν να περάσουν κάποια μηνύματα.,

Χωρίς να διαμαρτύρονται με τον συμβατικό τρόπο (αιχμηρή ή καυστική ανακοίνωση) αφήνουν να εννοηθεί ότι θα λάβουν μέτρα.

Βέβαια το γεγονός ότι είδαν επανειλημμένα το βίντεο και μετά από μελέτη και σκέψη έφθασαν σ' αυτό το συμπέρασμα, σημαίνει ότι οι φάσεις για τις οποίες αναφέρονται ήταν δύσκολες.

Εν πάση περιπτώσει, το θέμα είναι τι ανέφερε ο παρατηρητής διαιτησίας στο διαιτητικό τρίδυμο. 

“Έπειτα από σκέψη και ωριμότητα και αφού είδαμε επανειλημμένα το βίντεο του αγώνα με το Λαύριο, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι αδικηθήκαμε κατάφορα από τους διαιτητές, καθώς εντοπίσαμε τουλάχιστον 25 λανθασμένες διαιτητικές αποφάσεις και μη.

Όπως είναι γνωστό, η ΚΑΕ Κολοσσός, βρίσκεται στο χώρο πολλά χρόνια με οικονομική συνέπεια από τους τοπικούς παράγοντες, μερικοί απ’ τους οποίους, ασχολούνται με το μπάσκετ τουλάχιστον τα τελευταία 40 χρόνια, χωρίς να έχουν δώσει το παραμικρό δικαίωμα στον οποιοδήποτε να καταφερθεί εναντίον τους.

Σας γνωρίζουμε ότι η απογοήτευσή μας είναι μεγάλη ειδικά, όταν σε αγώνα που καθορίζεται ο στόχος της ομάδας υπάρχει τέτοια αντιμετώπιση.

Θέτουμε την ΚΕΔ προ των ευθυνών της και της εφιστούμε την προσοχή, καθώς παρατηρείται αύξηση των παραπόνων για διαιτησία από όλο και περισσότερες ομάδες”.
Πρωτότυπη ανακοίνωση κατά διαιτησίας από τον Κολοσσό!!! (ποια μηνύματα θέλουν να περάσουν οι παράγοντες) Reviewed by THE REFEREES on 5:51 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.