Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Οι πικρές αλήθειες για την υπόθεση Συμεωνίδη!!! (νέα αποκαλυπτικά στοιχεία...)

Μας αρέσει ότι όλοι έπεσαν από τα σύννεφα για τα δύο καταστήματα καφέ που άνοιξε στην Θεσσαλονίκη ο Στέλιος Συμεωνίδης!!! Μας θυμίζει κάτι γείτονες και συγγενείς, που λένε ότι δεν γνώριζαν τίποτα μετά το φόνο...
Πέντε μήνες είναι γνωστό το θέμα των καφέ κι αν δεν μας πιστεύετε ρωτήστε παράγοντες της ΕΟΚ και του ΕΣΑΚΕ, μέλη της ΚΕΔ αλλά και διαιτητές. Ρώτηστε τους ΠΑΟΚτζήδες, τους Αρειανούς, τους ανθρώπους του Ηρακλή αν το ξέρουν. 

Το ήξερε και ο κυρ Τάκης, αλλά έκανε τον ...Αλέκο για την καλύτερη διαχείριση της κρίσης.

Ο ίδιος ο Θεσσαλονικιός το έλεγε σε φίλους και καλούς γνωστούς του, ενώ οι ρέφερις της Θεσσαλονίκης το ξέρουν καλά.

Νομίζετε ότι ο Κώστας Πουρσανίδης, πρόεδρος της Θεσσαλονίκης και φίλος του Συμεωνίδη τζούνιορ, δεν το πήρε χαμπάρι;

Κάτι θα πήρε το αυτί του, όμως άλλος ο Θωμόπουλος της Χαλκιδικής κι άλλος ο Συμεωνίδης της Θεσσαλονίκης. 

Άλλη η ηθική για το ένα πράγμα κι άλλο για το άλλο... Αυτά όμως θα τα γράψουμε προσεχώς.

Βγαίνουν, λοιπόν διαιτητές και παράγοντες και "ξεσκίζουν" τον Συμεωνίδη!!! Είτε κατ' εντολή, είτε λόγω του αρνητικού συναισθήματος. 

Τα ίδια, αν θυμάστε, έγιναν και στον Σπύρο Γκόντα από το στρατόπεδο των αντιπάλων. Έτσι είναι η ζωή: Ή είσαι με μας ή με τους άλλους!!!

Οι Γκρίζοι Λύκοι επέλεξαν να είναι μόνο με τους διαιτητές...  

Για να περάσουμε στην ουσία του πράγματος: Δεν είναι κακό να μπεις σε ένα τόσο ισχυρό δίκτυο καταστημάτων franchise. Με την προϋπόθεση να έχουν ακολουθηθεί όλες οι νόμιμες διαδικασίες. 

Το κακό ξέρετε ποιο είναι; Ότι ο Συμεωνίδης τζούνιορ, πρόεδρος της εταιρίας δεν δήλωσε κώλυμα στα παιχνίδια του Προμηθέα.

Προσέξτε: Η θέση του προέδρου δύναται να είναι αμισθί, άρα τύποις δεν τίθεται θέμα. 

Τώρα, που έπεσε η σκόνη και αφήνουμε το συναίσθημα απ' έξω, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε το θέμα με απάθεια. Χωρίς, δηλαδή, τα πάθη και τα αισθήματα που διαπνεόμαστε για τον ΚΕΔάρχη, που για πολλούς, κακά τα ψέματα, είναι αρνητικά.

Δεν μπορεί να ζητάς από διαιτητή να μην σφυρίζει στην Κύμη επειδή κατάγεται από ένα χωριό εκεί κοντά, να ζητάς από άλλον να μην σφυρίζει τον κουμπάρο του και από τους τέσσερις Ευρωλιγκαίους να μην διευθύνουν κρίσιμα ματς και ο υιός να παίζει τον Προμηθέα.

Έτσι είναι... Ο Συμεωνίδης είναι "βαρβάτος" επιχειρηματίας στην Θεσσαλονίκη και έχει δημιουργήσει όμιλο.

Από την άλλη, ο Βαγγέλης Λιόλιος ίδρυσε την εταιρία Coffee Island και Διευθύνων Σύμβουλος και γενικός διευθυντής είναι ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος.

Ο Λιόλιος βλέπει μόνο κέρδη και φερεγγυότητα του υποψήφιου αγοραστή καταστήματος.

Αν ήταν έτσι, τότε θα έδινε από ένα κατάστημα σε κάθε διαιτητή και θα τελείωνε το θέμα...

Προσέξτε τώρα: Υπάρχουν διαιτητές που εργάζονται σε ένα από 400 καταστήματα, ενώ παλαιότερα συγγενής παράγοντα της διαιτησίας λάμβανε τίμια το ψωμί της πίσω από μια ταμειακή μηχανή της εταιρίας.

Είναι μεμπτό ή όχι; Να προχωρήσουμε;

Σύζυγοι και παιδιά δημοσιογράφων, διαιτητών κ.α. ας πούμε, δεν δούλευαν ποτέ σε επιχειρήσεις προέδρων ή παραγόντων; Να πέσει κεραυνός να μας κάψει!!! 

Η ουσία είναι να μην κάνεις ρεπορτάζ στη συγκεκριμένη ομάδα ή να μην τη διαιτητεύεις. Αυτό είναι το σοβαρό.

Σε καμία περίπτωση δεν λέμε ότι αυτό που έγινε δεν είναι ηθικά, τουλάχιστον σε πρώτο χρόνο, ελεγχόμενο. Λέμε, όμως, ότι έπρεπε από τον Φεβρουάριο να ζητηθεί εξαίρεση. 

Και κακώς - κάκιστα που δεν συνέβη, διότι τώρα δεν θα συνέβαινε τίποτα απ' όλα αυτά.

Θα δήλωνε ότι άνοιξε νέα επιχείρηση και το θέμα θα τελείωνε εκεί.

Και δεν θα "άνοιγε μύτη" με το θέμα της αγοράς του franchise αλλά και δεν θα έδινε το δικαίωμα ο ΚΕΔάρχης: "Δύο μέτρα και δύο σταθμά..."

ΥΓ. Η άποψή μας είναι ο Στέλιος Συμεωνίδης πρέπει να παραιτηθεί μέχρι την Τετάρτη, διαφορετικά θα μπούμε σε καταγγελίες και (δικαστικές) διενέξεις, που μόνο προβλήματα θα φέρουν στο μπάσκετ αλλά και στην ΕΟΚ...

Χαρ. Καραμανλής
Οι πικρές αλήθειες για την υπόθεση Συμεωνίδη!!! (νέα αποκαλυπτικά στοιχεία...) Reviewed by THE REFEREES on 10:36 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.