Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Η ένσταση του Απόλλωνα και οι αποκαλύψεις του Δρόσου!!!

Οι Γκρίζοι γνωρίζουν και προβαίνουν σε αποκαλύψεις, ακόμα και για θέματα εκτός διαιτησίας. Οι παράγοντες του Απόλλωνα υπέβαλλαν αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με τον Χολαργό ένσταση για αντικανονική συμμετοχή των αντιπάλων του, λόγω παράνομης συγχώνευσης, μόνο που είναι παράτυπη!!!

Διότι, η ένσταση για αντικανονική συμμετοχή παικτών υποβάλλεται ΜΟΝΟ στην αρχή και όχι στο τέλος και συνεπώς ο Χάρης Καρακατσούνης δεν έπρεπε να τους αφήσει να την καταθέσουν!

Σύμφωνα με το άρθρο 54 του κανονισμού της ΕΟΚ, οι ενστάσεις
 Συνεχίζουμε λοιπόν, στην ουσία του πράγματος, με τον Γιώργο Δρόσο του Χολαργού να τα "ρίχνει" στους Πατρινούς, χρησιμοποιώντας τον Τσαγκρώνη.

Γιατί; Μα, η ένσταση του Απόλλωνα θα απορριφθεί ουσίας και τύποις, καθώς αν δεν το πράξει η ΕΟΚ, τότε είναι σαν να αναιρεί τον ίδιο της τον εαυτό!!!

Άρα, το θέμα θα πάει στο ΑΣΕΑΔ και στη συνέχεια στην επιτροπή επαγγελματικού Αθλητισμού, κρατώντας σε αγωνία όλο το μπάσκετ μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου κατά τα πρότυπα της Λευκάδας!!!

Για την ιστορία η ένσταση έλεγε:

Υποβάλλουμε μετά τη λήξη του αγώνα ένσταση κατ’ άρθρο 54 του Κανονισμού της ΕΟΚ για αντικανονική συμμετοχή του σύνολου των καλαθοσφαιριστων της αντίπαλης (γηπεδούχου) ομάδας της ΑΕ Χολαργου λόγω παράνομης συγχώνευσης τμημάτων καλαθοσφαιρισης των σωματείων ΑΕ Λιβαδειάς και ΚΟ Χολαργού εκ της οποίας προέκυψε το αντικανονικά αγωνιζόμενο σήμερα εναντίον μας τμήματος καλαθοσφαίρισης του σωματείου ΑΕ Χολαργου κατά παράβαση της διάταξης της παραγράφου 5 του άρθρου 9 του Ν2725/1999 που ορίζει ρητά ότι οι συγχωνεύσεις μεταξύ αθλητικών σωματείων η τμημάτων αυτών σύμφωνα με τις προηγούμενες παραγράφους επιτρέπονται μόνο εφόσον τα συγχωνευομενα νομικά πρόσωπα εδρεύουν εντός της ίδιας περιφέρειας και αιτούμεθα την επιβολή στην αντίπαλη ομάδα των νομικών κυρώσεων. 
Η ένσταση του Απόλλωνα και οι αποκαλύψεις του Δρόσου!!! Reviewed by THE REFEREES on 10:43 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.