Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Β. Μπίκας: "Ο Γκόντας μας αποπροσανατολίζει από τα προβλήματα του ΣΕΔΚΑ"

Χαμήλωσε τους τόνους ο Βασίλης Μπίκας, μετά τα όσα έγραψε ο Σπύρος Γκόντας και τα έστειλε σε όλους τους διαιτητές και μη στο σύνδεσμο της Αθήνας.
Ο έμπειρος διαιτητής της Α1 έστειλε μια επιστολή και ανέφερε:

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Όπως όλοι γνωρίζετε, πριν από λίγες ημέρες αποφάσισα να διεκδικήσω τη ψήφο σας στις εκλογές του ΣΕΔΚΑ, την 13η Ιουνίου 2018.

Για το λόγο αυτό απέστειλα σε όλους σας μια μικρή παρουσίαση προκειμένου να τοποθετηθώ και προσωπικά για τους λόγους οι οποίοι με οδήγησαν στην απόφασή μου αυτή. Πίστευα και εξακολουθώ να πιστεύω ότι με αυτόν τον τρόπο θα ανταποκρινόμουν καλύτερα στις ανάγκες του ρόλου που διεκδικώ ενώπιόν σας. 

Ο κ. Γκόντας, δημοσιοποίησε κατά τρόπο μη νόμιμο και καταχρηστικό προσωπικές συζητήσεις και δεδομένα για τα οποία ουδέποτε του έδωσα τη συναίνεσή μου, εξυπηρετώντας μόνο και μόνο μικροπολιτικά και ψηφοθηρικά συμφέροντα.

Αφού δηλώσω προς κάθε κατεύθυνση ότι επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο δικαίωμά μου, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι οι οποιεσδήποτε συζητήσεις έγιναν με τον κ. Γκόντα αφορούσαν σε συγκεκριμένες χρονικές στιγμές και συγκεκριμένα γεγονότα τα οποία με έβρισκαν καθολικά αντίθετο. 

Δυστυχώς, αντί να συζητάμε  για τα πραγματικά προβλήματα που ταλανίζουν αυτή τη στιγμή το Σύνδεσμο, κάποιοι επιλέγουν κτυπήματα «κάτω από τη μέση», αποκαλυπτικά των κινήτρων τους. 

Αφήνω αυτού του είδους τις πρακτικές,  στη δική σας κρίση. 

Β. Μπίκας: "Ο Γκόντας μας αποπροσανατολίζει από τα προβλήματα του ΣΕΔΚΑ" Reviewed by THE REFEREES on 4:18 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.