Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Οι έντονες αντιδράσεις των Σχινά, Γκόντα για τη παρ' ολίγο αναβολή των εκλογών!!!

Της κακομοίρας έγινε σήμερα το πρωί στο δικαστήριο, με την παρουσία των Σχινά, Γκόντα, Μαύρου, Ραχιώτη και Κατσακιώρη, με τους δύο τελευταίους να ζητούν την αναβολή των εκλογών...
Ο προσωρινός πρόεδρος, Τόμυ Σχινάς, ανέφερε ότι οι εκλογές θα γίνουν κανονικά και θα αποφασιστεί στις 7 το απόγευμα.

Από τον Σχινά:

Σήμερα, 11-06-2018, εκδικάσθηκε η αίτηση των (61) εξήντα και ενός συναδέλφων με αριθμό 4213/2018 - ΡΓ/7.

Σας θυμίζουμε ότι με αυτή την αίτηση οι συνάδελφοι μας ζητούσαν τον διορισμό προσωρινής διοίκησης για να αναλάβει τα επείγοντα τρέχοντα θέματα του Συνδέσμου μας και να οδηγήσει τον Σύνδεσμό μας σε Εκλογές.
Σας θυμίζουμε ακόμα ότι με βάση την προσωρινή διαταγή που είχε εκδοθεί είχε οριστεί προσωρινή διοίκηση, αυτή που γνωρίζετε, και που έπραξε όσα ακριβώς αναφέρονταν στην απόφαση και προκήρυξε και εκλογές για αύριο και την Τετάρτη 13/6/2018 (σε περίπτωση μη απαρτίας αύριο).

Τους αιτούντες (61) εκπροσώπησε ο δικηγόρος Κατσακιώρης, ο οποίος παραιτήθηκε από το δικόγραφο για τους (60) εξήντα πλην του 4ου στην λίστα Ραχιώτη Θεόδωρου. 

Ο κος Κατσακιώρης υπέβαλε αίτημα για αλλαγή της (σημερινής) προσωρινής διοίκησης επειδή σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του δεν έπραξε όσα όριζε η προσωρινή διαταγή.
Υποστήριξε επίσης ο  Ραχιώτης (ο οποίος είναι και υποψήφιος) δια του πληρεξούσιου δικηγόρου του ότι οι εκλογές μας παράνομες.
Επέμενε δε να γίνει μεταρρύθμιση της προσωρινής διαταγής με καινούργια πρόσωπα που πρότεινε.!

Ο δικαστής αντέδρασε και το επεσήμανε, ότι η προσωρινή διαταγή όριζε την άμεση διενέργεια εκλογών κάτι που έχει ορισθεί.

Ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Συνδέσμου μας κος Σχινάς, παρέστη και ενημέρωσε τον πρόεδρο για όλα τα παραπάνω και του δήλωσε 'ότι όλα είναι έτοιμα για τις εκλογές και μάλιστα με πρόεδρο Εφορευτικής Επιτροπής, Δικαστικό. 
Πληροφόρησε δε τον Πρόεδρο ότι έχει στα χέρια του εξουσιοδότηση του Ραχιώτη (όπως και των υπολοίπων από τους 61) να παραστεί και να δηλώσει ότι έχει πράξει ως Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής όσα όριζε η προσωρινή απόφαση.
Ο Ραχιώτης υποστήριξε ότι μπερδεύτηκε και δεν ήξερε τι υπέγραψε.

Ο Πρόεδρος στην συνέχεια επέμεινε στον πληρεξούσιο δικηγόρο του συνάδελφου Ραχιώτη και απευθυνόμενος σε αυτόν του επεσήμανε <<ότι γίνονται εκλογές, τί άλλο θέλετε?>>.

Τότε ο κος Κατσακιώρης δήλωσε ότι παραιτείται από το δικόγραφο της αίτησης και έτσι καταργήθηκε η δίκη.
Η ενέργεια αυτή του Κου Κατσακιώρη, του πληρεξούσιου δικηγόρου του Ραχιώτη δηλαδή, ήταν ακόμα μια προσπάθεια  με κάθε μέσον να ΜΗΝ γίνουν εκλογές και να εξακολουθήσει αυτή η κατάσταση στον Σύνδεσμό μας.

Τα συμπεράσματα δικά σας....

Οι Εκλογές του Συνδέσμου μας θα πραγματοποιηθούν κανονικά. 

Από τον Σπύρο Γκόντα στη συνέχεια:

Συνάδελφοι καλησπέρα.

ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ

Έχετε ήδη ενημερωθεί με email από τον Σύνδεσμο μας για το τι έγινε σήμερα το πρωί στο δικαστήριο.
Δεν θέλω να ασχοληθώ και να χαρακτηρίσω την παρουσία του Ραχιώτη σε αυτό, θα ασχοληθώ μαζί του αργότερα.....

Θεωρώ όμως ηθικό αυτουργό τον Βιδάλη (και την ομάδα του) για όσα περνάει ο Σύνδεσμος μας, αφού σύμφωνα με καταγγελίες κάποιων εκ της λίστας των 61 αυτός έπαιρνε τηλέφωνα και έλεγε <<δώσε μου το ΑΦΜ σου να σε βάλω σε μια λίστα για να πάμε γρήγορα σε εκλογές και να τελειώσει η ταλαιπωρία του Συνδέσμου>>.
Έτσι πολλοί από τους 61 έπεσαν στην παγίδα και έδωσαν τα στοιχεία τους (σύμφωνα με δήλωση των ίδιων).

Σήμερα ο δικηγόρος Κατσακιώρης, που εκπροσώπησε τους 61 αρχικά και τον Ραχιώτη τελικά  (την λίστα ΒΙΔΑΛΗ δηλαδή) ζήτησε όσα διαβάσατε.
Την ΜΗ διενέργεια εκλογών και την παράταση αυτής της κατάστασης στον Σύνδεσμό μας.
Φυσικά ο Βιδάλης που τα προκάλεσε όλα αυτά δεν είχε το θάρρος να παραστεί και να το ζητήσει ο ίδιος

Συνάδελφοι,

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΕΡΜΑ.
ΜΗΝ ΜΕ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΒΙΔΑΛΗ (& την Ομάδα του).

ΘΑ ΤΟ ΘΕΩΡΗΣΩ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΒΡΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ.

Οι έντονες αντιδράσεις των Σχινά, Γκόντα για τη παρ' ολίγο αναβολή των εκλογών!!! Reviewed by THE REFEREES on 4:18 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.