Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Επιτέθηκε ο Γκόντας κατά του Συμεωνίδη!!! ("ξεπέρασες τον εαυτό σου με τόσα ψέματα...)

Δέκα σφάλματα εντόπισε ο Σπύρος Γκόντας στα όσα είπε ο Στέλιος Συμεωνίδης και τα ανέφερε στου τουίτερ.


Ο Σπύρος Γκόντας ξεχώρισε δέκα τοποθετήσεις του Στέλιου Συμεωνίδη, γράφοντας από κάτω τη δική του θέση:

1. Συμεωνίδης: Η απόφαση του ΑΣΕΑΔ λέει ότι είναι μη νόμιμη η ΚΕΔ να ορίζει τους διαιτητές. Το ΑΣΕΑΔ δεν μας είπε βάσει ποιου κανόνα πήρε αυτή την απόφαση και σε ποιο σημείο παραβιάστηκε αυτός ο κανόνας.

Αλήθεια: Το ΑΣΕΑΔ με την υπ' αρ. 4/19-01-2018 απόφασή του δέχεται την προσφυγή του... κατά της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) και της ΚΕΔ/ΕΟΚ. Αναγνωρίζει ότι είναι μη νόμιμη η παράλειψη της ΚΕΔ/ΕΟΚ να ορίζει τον προσφεύγοντα...

2. Συμεωνίδης: Εμείς τηρήσαμε τους συγκεκριμένους διαιτητές... Μετά την κοινοποίηση του ΑΣΕΑΔ, η ΚΕΔ τους χρησιμοποίησε όταν είναι ανάγκη. Επειδή αυτοί οι διαιτητές έχουν ματς στην EuroLeagu, δεν προλαβαίνουν αυτά του Σαββάτου.

Αλήθεια: Η 2η απόφαση του ΑΣΕΑΔ εκδόθηκε στις 2/4/2018 και κοινοποιήθηκε στην ΕΟΚ στις 3/4/2018. Από εκείνη την ημέρα και μετά που όφειλε να ακολουθήσει την απόφαση η ΚΕΔ, ΚΑΝΕΝΑ παιχνίδι μου δεν έγινε Παρασκευή στην EuroLeague.

3. Συμεωνίδης: Ο Φούφης και ο Κορομηλάς έπαιξαν σε ματς τελικών.

Αλήθεια: Το τελευταίο ματς που έπαιξε ο Φούφης ήταν στη φάση 1-8 του Πρωταθλήματος και αυτό ήταν το ΠΑΟ - Προμηθέας.

4. Συμεωνίδης: Το ΑΣΕΑΔ δεν είναι δικαστήριο και ειδικά μετά την απειλή ποινικών και κολάσιων πράξεων για τις οποίες μας κατηγόρησαν διαιτητές με μηνυτήριες αναφορές. Η ΚΕΔ δεν είναι υπάλληλοι να κάνουν όσα λέει το ΑΣΕΑΔ.

Αλήθεια: Η ΚΕΔ όφειλε με βάση τον νόμο που τόσες φορές ανέφερε, να εφαρμόσει άμεσα τις αποφάσεις του ΑΣΕΑΔ (Άρθρο 126 - παράγραφος 5)

5. Συμεωνίδης: Ρωτήστε για τον Πηλοΐδη. Ναι, είναι από τους καλύτερους διαιτητές, αλλά και ο Γκόντας. Και οι δύο τελειώνουν τη θητεία τους με αυτό το πέμπτο παιχνίδι. Αν δεν πήγαιναν καλά, τι θα λέγανε; "Δεν μπορούσατε να μην τους βάλετε στο τελευταίο ματς;".

Αλήθεια: Τον ευχαριστώ που για μια ακόμη φορά παραδέχεται πως είμαι πολύ καλός διαιτητής (αν και η χρησιμοποίησή μου δεν το έδειχνε) αλλά όταν τελείωσε ο εξαίρετος συνάδελφος Μητσόπουλος την καριέρα του (μη διεθνής) που έπαιξε σε δύο τελικούς (ένας από αυτούς ο τελευταίος) ο ίδιος δεν ήταν συντονιστής της ΚΕΔ;

6. Συμεωνίδης: Στις 19/1 βγήκε η απόφαση του ΑΣΕΑΔ. Γιατί δεν έκαναν παράπονα για κάθε εβδομάδα και έκαναν στο τέλος; Αυτοί που δεν παίζουν στην EuroLeague, μας είπανε γιατί δεν μας βάζετε; Αυτό έγινε την τελευταία στιγμή.

Αλήθεια: Για τις συναντήσεις μου και του Ηλία Κορομηλά με τη διοίκηση της ΕΟΚ όλη τη διάρκεια της σεζόν 2016-'17 δεν είχε ενημερωθεί; Αλήθεια, πως ενημερώθηκε για μια από τις πολλές επιστολές που είχα στείλει; Για την φασαρία που έγινε με δύο μέλη της ΚΕΔ στο τεστ διεθνών διαιτητών τον Σεπτέμβριο του 2017, δεν ενημερώθηκε; Για το εξώδικο που έφτασε στην ΕΟΚ τον Οκτώβριο του 2017 για τη μη χρησιμοποίησή μας δεν ενημερώθηκε; Για το δεύτερο εξώδικο που έφτασε στην ΕΟΚ για τη μη αποστολή των ονομάδων μας στη λίστα των διαιτητών της VTB δεν ενημερώθηκε;

7. Συμεωνίδης: Το από που προκύπτει να παίζουν, δεν υπάρχει πουθενά. Έχω τους κανονισμούς της FIBA. Δεν λέει την συχνότητα για το πότε πρέπει να παίζουν. Ότι επικαλούνται προηγούμενη απόφαση του ΑΣΕΑΔ, ότι ο Αγαδάκος πήρε κάποια χρήματα ενώ δεν παίζει, είναι άλλο. Είχε γίνει διεθνής διαιτητής στη Ρουμανία. Η Ομοσπονδία κακώς δεν πήγε στο δικαστήριο και έτσι έχασε την υπόθεση.

Αλήθεια: Η Ομοσπονδία όχι μόνο πήγε στο δικαστήριο απόφαση αλλά την έχασε και στο Εφετείο. Εκτός κι αν αναγνωρίζει σαν δικαστήριο μόνο τον Άρειο Πάγο, που ήταν το επόμενο βήμα...

8. Συμεωνίδης: Ο Βασιλακόπουλος τους έβαλε στη λίστα των διεθνών διαιτητών και έδειξε μεγαλοκαρδία. Θα μπορούσε να μην τους βάλει στους διεθνείς διαιτητές.

Αλήθεια: Τα κριτήρια επιλογής στη λίστα των διεθνών διαιτητών είναι συγκεκριμένα (οι καλύτεροι και οι εμπειρότεροι). Αν αυτή η δήλωση φτάσει στα κεντρικά γραφεία της FIBA θα προκληθεί μεγάλος σάλος, αφού διαλύεται η εικόνα της διαφάνειας και αξιοκρατίας που επιθυμεί η FIBA.

9. Συμεωνίδης: Για τη μήνυση των Σπύρου Γκόντα και Γιάννη Φούφη και για το ποιο αφεντικά εννοούσε ότι ήθελαν να διαπομπεύσουν τον Βασιλακόπουλο: "Η EuroLeague. Τα... αφεντικά εννοώ έξω".

Αλήθεια: Νέα συκοφαντική δυσφήμηση που θα κληθεί να αποδείξει...

10. Συμεωνίδης: Για την απόφαση του ΑΣΕΑΔ και αν τη σέβεται: Δεν την σεβαστήκαμε; Όλοι έπαιξαν. Το ότι μετά δεν τους βάλαμε σε ματς, είναι δικό μας θέμα. Τον άλλον, τον βάλαμε να παίξει δύο φορές τελικό. Όταν βάλαμε τον Κορομηλά να παίξει, στον άλλον τελικό έπαιζε Προμηθέας Πάτρας - ΠΑΟΚ. Το ΑΣΕΑΔ είναι Ανώτατο Συμβούλιο, αλλά εμείς κρίναμε τι θα κάνουμε. Ξέρετε τι κολλήματα είχαν οι διαιτητές; Βιάστηκαν... Και εμείς είχαμε κάνει άλλη ομάδα διαιτητών. Ο Φούφης είχε πιθανότητες να παίξει. Ο Γκόντας, η πρότασή μου ήταν να μην παίξει, όπως και ο Πηλοΐδης".

Αλήθεια: Στην Κύπρο που στέλναμε διαιτητές, γιατί δεν ορίστηκε κάποιος από εμάς και υπήρξε συνάδελφος μας που είχε αγώνα το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη και την Κυριακή στην Κύπρο; Στη VTB αφού δεν είχαμε αγώνα στην Ελλάδα, γιατί δεν δώσατε άδεια στον κ. Πιτσίλκα να μας ορίζει;

Και μια συμβουλή σε έναν φίλο όπως είπες, για το θέμα με το καφέ.

Εγώ αν ήμουν στη θέση σου, θα παρουσίαζα τα συμβόλαια και τις πληρωμές μου προς την εταιρεία που θα προέκυπταν ως υποχρεώσεις μου, από αυτά και θα έκλεινα το στόμα όλων αυτών που θα με κατηγορούσαν άδικα...
Επιτέθηκε ο Γκόντας κατά του Συμεωνίδη!!! ("ξεπέρασες τον εαυτό σου με τόσα ψέματα...) Reviewed by THE REFEREES on 7:47 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.