Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Τα λάθη του Συμεωνίδη στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε!!! (τι δεν έπρεπε να πει...)

Ο Στέλιος Συμεωνίδης, γενικός συντονιστής της ΚΕΔ, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου και μίλησε για όλους και για όλα. Τι όμως, δεν έπρεπε να πει;
Κατ' αρχήν, να πούμε ότι είναι μαγκιά του Συμεωνίδη που μίλησε δημόσια, καθώς άλλος στη θέση του θα προσπαθούσε να περάσει στα "ψιλά" όλα αυτά τα θέματα.

Αλλά ο Θεσσαλονικιός τόλμησε, έστω και σε προστατευμένο περιβάλλον, όπως είναι η Θεσσαλονίκη, αλλά πρέπει να επισημάνουμε ότι έστειλε προσκλήσεις και σε Αθηναίους δημοσιογράφους.

Τι όμως, δεν έπρεπε να πει;


  • Ό,τι έγινε εκείνη τη μέρα με τις μηνύσεις είχαν ως στόχο τον Γιώργο Βασιλακόπουλο. Λάθος: Οι Γκόντας, Φούφης είχαν και τα μέλη της ΚΕΔ στο "κάδρο" και όχι, μόνο τον Βασιλακόπουλο.

  • Η συναλλαγή με το καφέ ήταν και ηθική και τίμια. Λάθος: Η συναλλαγή μπορεί να ήταν τίμια αλλά όχι ηθική, από τη στιγμή που εμπλέκεται ιδιοκτήτης ομάδας. Θα μπορούσε, ας πούμε, να είναι συνεργάτης της Χαλυβουργικής ή της Βιανέξ;
  • Υπάρχουν όλες οι αποδείξεις για τη σχέση με την Coffee Island. Θα έπρεπε να τις καταθέσει στη συνέντευξη Τύπου, καθώς καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται. 
  • Για να μην φέρω σε δύσκολη θέση τον γιο μου, δεν θα τον ξαναβάλω να σφυρίξει τη συγκεκριμένη ομάδα (σ.σ.: Προμηθέας Πάτρας) Λάθος: Δεν θα έπρεπε καν να ορίζει τον γιο του ο ίδιος. Δεν είναι ηθικό ο πατέρας να ορίζει τον γιο, κάτι που πρέπει να το αφήσει στα υπόλοιπα μέλη όσο παραμένει στην επιτροπή.
  • Εγώ είμαι αμισθί. Δεν πληρώνομαι. Λάθος: Είναι γνωστό ότι η θέση δεν έχει απολαβές όμως, οι κακοπροαίρετοι μπορούν να πουν ότι υπάρχουν έμμεσα οφέλη (π.χ. Coffee Island).


Τα λάθη του Συμεωνίδη στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε!!! (τι δεν έπρεπε να πει...) Reviewed by THE REFEREES on 3:39 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.