Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Δήλωση - σοκ Έλληνα διαιτητού: "Είμαστε τυχεροί που ζούμε"!!! (πέρασαν δύσκολες στιγμές μόλις γύριζαν από αγώνα)

Απίστευτες καταστάσεις, που ελπίζουμε να μην τύχουν σε άλλους διαιτητές, πέρασαν δύο ρέφερις οι οποίοι είχαν πάει να σφυρίξουν αγώνα παιδικού πρωταθλήματος μεταξύ...
του Τελεθριακού και του Σύλλα.

Αναφερόμαστε στους διαιτητές, Τσάλλα και Νικολιά, οι οποίοι πέρασαν ένα μαρτύριο λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων με συνέπεια να εγκλωβιστούν στην περιοχή Μαντουδίου-Προκοπίου.

Ο Γιώργος Τσάλλας, ανέβασε μάλιστα μια φωτογραφία από το κλειστό του Μαντουδίου, την οποία και βλέπετε, με αυτοκίνητα να κολυμπούν στο νερό!

Το Stereabasket επικοινώνησε με τον διαιτητή Γιώργο Τσάλλα, που είπε: "Πρώτα απ’ όλα αισθανόμαστε πολύ τυχεροί μαζί με τον Γιάννη (Νικολιάς) που είμαστε ζωντανοί, που δεν μας παρέσυρε το ποτάμι και ελπίζουμε πως κάποια στιγμή θα γυρίσουμε και πάλι στις οικογένειες μας. 

Περάσαμε πολύ δύσκολες στιγμές, δεν μπορείτε να φανταστείτε τι έχουν δει τα μάτια μας. Ευτυχώς είμαστε καλά, δεν έχουμε πάθει κάτι.

Δεν προβλέπεται όμως να γυρίσουμε μέσα στις επόμενες ώρες στη Χαλκίδα γιατί ακόμα τα προβλήματα στην περιοχή είναι πολλά. Ελπίζουμε πως μέσα στη μέρα κάποια στιγμή να επιστρέψουμε σπίτια μας".

Και εδώ γεννιέται το εξής απλό ερώτημα: Μήπως η ΕΣΚΑΣΕ έπρεπε να αναβάλει τους αγώνες λόγω των πρωτοφανών καιρικών συνθηκών; 
Δήλωση - σοκ Έλληνα διαιτητού: "Είμαστε τυχεροί που ζούμε"!!! (πέρασαν δύσκολες στιγμές μόλις γύριζαν από αγώνα) Reviewed by THE REFEREES on 1:42 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.