Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Από το "show me the money" στους μάνατζερ - "δυνάστες"!!! (τι να μας πει ο Τζέρι Μαγκουάιρ)

Ο Ντίνο Ράτζα είπε στο τουρνουά της Κρήτης τη μεγάλη κουβέντα: "Ο ατζέντης πρέπει να δουλεύει για τον παίκτη.


Αλλά φαίνεται ότι πλέον πολλοί παίκτες δουλεύουν για τους ατζέντηδές τους και κάνουν ό,τι τους πουν, που είναι ο λάθος τρόπος να βλέπεις τα πράγματα!" 

Μέσα σε δύο προτάσεις μίλησε για την πεμπτουσία της μπασκετικής ζωής: "Οι μάνατζερ κυβερνούν τους παίκτες". Και για να είμαστε ακριβείς όχι, όλοι οι μάνατζερ.

Κάποιοι μάνατζερ παικτών έχουν τους παίκτες "σήκω - κάτσε, κάτσε - σήκω" και τους καταδυναστεύουν τη ζωή με τα "πρέπει".

Και βέβαια, προσπαθούν να τους πείσουν ότι αυτοί τους έκαναν Έλληνες, αυτοί τους έστειλαν στις καλύτερες ομάδες, στα καλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου κι άλλα τέτοια...

Γιατί; Διότι, είναι πολλά τα λεφτά, Άρη...

Ο Γιώργος Πάνου, μάνατζερ του Αντετοκούνμπο, ας πούμε κατήγγειλε ότι ο Βασιλακόπουλος σε ιδιωτική συνομιλία ανέφερε για τον σούπερ σταρ "ότι άλλοι αποφασίζουν γι’ αυτόν και τον περιφέρουν ως αρκούδα με χαλκά και χαλινάρι". 

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ το αρνήθηκε, αλλά ακόμα κι αν το είπε, so what?

Για να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα: Άλλο ο Αντετοκούνμπο, άλλο ο Πάνου. Άλλο, δηλαδή, ο παίκτης και δη NBAer κι άλλο ο μάνατζερ. 

Ο ένας είναι αθλητής και προσφέρει στο γήπεδο κι ο άλλος είναι ατζέντης, ο άνθρωπος που του λέει τι να κάνει και πληρώνεται αδρά.

Αλλά θέλω να είμαστε σοβαροί στην περίπτωση του Γιάννη. Ο άνθρωπος πουλάει από μόνος του και δεν χρειάζεται κάποιον να του λέει τι να κάνει.  

By the way, αλλού ήθελα να καταλήξω. Οι Γκρίζοι Λύκοι έγραψαν την άποψή τους για το θέμα εθνικής ομάδας και Αντετοκούνμπο, όπως γράφουν κάθε φορά για τα σημαντικά θέματα.

Ότι μέχρι στιγμής, ο Γιάννης δεν έχει προσφέρει στο ελληνικό μπάσκετ. Πέρα από τα Αντετοκούμπεια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και κάποιες γκεστ εμφανίσεις, δεν έχει προσφέρει κάτι το χειροπιαστό. 

Τι το κακό, δηλαδή, είπαμε; Μπορεί να προσφέρει στο μέλλον πολλά περισσότερα απ' ότι μεγάλες μορφές του ελληνικού μπάσκετ.

Προσφέρει στον ελληνικό τουρισμό με τις συμφωνίες με την Aegean και το υπουργείο Τουρισμού.

Αλλά στο ελληνικό μπάσκετ δεν έχει συνεισφέρει στο ελάχιστο. Πως να το κάνουμε, τώρα;

Στο να αυξηθούν οι τραπεζικοί λογαριασμοί των μάνατζερ και των γύρω - γύρω, σίγουρα ναι, στο να αποκτήσουν φήμη και δυναμική, σίγουρα ναι.

Και θα το ανοίξουμε οσονούπω αυτό το κεφάλαιο, διότι είναι σημαντικό να αποδώσουμε τα του Καίσαρος Καίσαρι και τα του Θεού τω Θεώ. 

Να διαπιστώσουμε ποιος πήρε τι. Και δεν αναφερόμαστε σώνει και καλά στο χρήμα, αλλά στην προστιθέμενη αξία του καθενός από τη μεταγραφή του σούπερ σταρ Γιάννη. 
Από το "show me the money" στους μάνατζερ - "δυνάστες"!!! (τι να μας πει ο Τζέρι Μαγκουάιρ) Reviewed by THE REFEREES on 9:41 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.