Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ντέρμπι ειδικών συνθηκών: Τα μάτια της ΚΕΔ... 14 για το ματς ΠΑΟ-ΟΣΦΠ!!! (ποιες σκέψεις υπάρχουν και ποιοι διαιτητές δεν θα σφυρίξουν)

Το παιχνίδι ΠΑΟ-ΟΣΦΠ δεν είναι απλά ένα ντέρμπι. Είναι κάτι παραπάνω λόγω των όσων συνέβησαν στο ματς της Ευρωλίγκα και της πολεμικής κατάστασης που επικρατεί. Ποιοι θα σφυρίξουν το μεγάλο αυτό ντέρμπι;
Άγνωστό, αφού αύριο Τετάρτη τα μέλη της ΚΕΔ έχουν συνεδρίαση. Το ζητούμενο ωστόσο, είναι αν θα διευθύνουν την αναμέτρηση μόνο διεθνείς ή θα μπει και μη.

Οι Συμεωνίδης, Κορομηλάς, Ταβουλαρέας και Παπαδόπουλος, λοιπόν, θα συζητήσουν τις λεπτομέρειες της συγκεκριμένης υπόθεσης και θα αποφασίσουν αν:


  • Θα σφυρίξουν τρεις διεθνείς διαιτητές, που σημαίνει ότι θα γίνει αρχικά κλήρωση τριών - τεσσάρων διεθνών (π.χ. Κορομηλάς, Αναστόπουλος, Πουρσανίδης) και στη συνέχεια θα μπουν και κάποιοι άλλοι ρέφερις, όπως οι Παπαπέτρου, Μάνος κ.α.
  • Θα σφυρίξουν δύο διεθνείς και ένας μη, αλλά έμπειρος (π.χ. Παναγιώτου κ.α.)

    Το σίγουρο είναι ότι από τους διεθνείς δεν θα μπουν στην κλήρωση οι Συμεωνίδης (Ολυμπιακός - Λαύριο), Τσαρούχα (Πανιώνιος - Παναθηναϊκός), Σώμος (Άρης - Ολυμπιακός) και από τους μη ο Διαμαντής (Πανιώνιος - ΠΑΟ). 
Ντέρμπι ειδικών συνθηκών: Τα μάτια της ΚΕΔ... 14 για το ματς ΠΑΟ-ΟΣΦΠ!!! (ποιες σκέψεις υπάρχουν και ποιοι διαιτητές δεν θα σφυρίξουν) Reviewed by THE REFEREES on 4:05 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.