Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Τα χρωστούμενα της ΕΟΚ προς τους διαιτητές και η απόφαση που ελήφθη!!! (τι έγινε πίσω από την κουρτίνα)

Οι Γκρίζοι Λύκοι είχαν αποκαλύψει πριν από πέντε μήνες το plan A για τα χρέη της ΕΟΚ προς τους διαιτητές, τα οποία και έχει αναγνωρίσει με απόλυτο και κατηγορηματικό τρόπο (πατήστε εδώ). Η διοίκηση Καφφέ...
όταν διένυε την περίοδο του "μελιού" με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο, έκανε "γαργάρα" τα οφειλόμενα και προσπαθούσε να κρύψει το θέμα κάτω από το χαλάκι.

Ο Ηλίας Καφφές, μάλιστα, σε συζητήσεις που είχε με τον πρόεδρο της ΕΟΚ του επαναλάμβανε ότι χάρη σε δικές του ενέργειες "φρενάρει" τις κινήσεις των διαιτητών για τη διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων τους.

Μόλις όμως, ο Βασιλακόπουλος του "γύρισε την πλάτη", ο Λαρισαίος ζήτησε από φίλους και συνεργάτες να προσφύγουν κατά της ΕΟΚ, όπερ και εγένετο...

Έτσι, φίλα προσκείμενοι διαιτητές στη διοίκηση Καφφέ ξεκίνησαν τον δικαστικό αγώνα και μεταξύ μας καλά κάνουν, αφού έχουν αποχωρήσει από τη διαιτησία και ο καθένας τραβάει το δρόμο του.

Το τελευταίο καιρό υπάρχουν συζητήσεις της ΟΔΚΕ και την ΕΟΚ για την καταβολή των οφειλομένων, ωστόσο, από τα νομικά επιτελεία εκφράζονται πολλά ερωτηματικά για το αν πρέπει να ενεργοποιηθεί το plan A, που περιλαμβάνει τμηματική είσπραξη από πλευράς των ρέφερις.

Ο λόγος οφείλεται στο γεγονός ότι ήδη, έχουν προσφύγει στη δικαιοσύνη ρέφερις και άρα, για να γίνει η όποια συμφωνία πρέπει να τελεσιδικήσει η υπόθεση. Ήτοι, το θέμα θα λήξει οριστικά αμέσως μετά την ολοκλήρωση της δικαστικής υπόθεσης των ρέφερις με την ΕΟΚ.   
Τα χρωστούμενα της ΕΟΚ προς τους διαιτητές και η απόφαση που ελήφθη!!! (τι έγινε πίσω από την κουρτίνα) Reviewed by THE REFEREES on 2:22 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.