Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Είχε δίκιο να διαμαρτύρεται η Καβάλα για τον Τζιοπάνο; (πως πήγαν οι διαιτητές σε ματς της Α2...)

Αιφνίδια όσο και περίεργη ήταν η ανακοίνωση που εξέδωσε η Καβάλα για τον Τζιοπάνο στο ματς με τον Ερμή Αγιάς. Διότι...
κατά γενική ομολογία η διαιτησία των Τζιοπάνου, Κοϊμτζόγλου και Ελευθεριάδη ήταν αρκετά καλή και μάλιστα, πέρασαν απαρατήρητοι από το παιχνίδι. 

Για να καταλάβετε το ματς παρακολούθησε και ο Κώστας Κορομηλάς, ο οποίος μίλησε με αρκετά καλά λόγια για το διαιτητικό τρίδυμο.

Στην αναμέτρηση Καστοριά-Διαγόρας Δρυοπιδέων οι Ξενικάκης, Σιμητόπουλος, Τζίμα πέτυχαν στο έργο τους σε ένα δύσκολο παιχνίδι. 

Στην Περιβόλα ο Αμύντας πήρε το "διπλό" και δεν "άνοιξε μύτη", με τους Αναστόπουλο, Κυριακόπουλο και Μαντήλα να βγαίνουν ...άβρεχτοι. Το ματς ήταν κακό, αλλά οι τρεις ρέφερις τα πήγαν καλά. Το μόνο κακό ήταν ότι δεν δούλευε το χρονόμετρο και κάτι πρέπει να γίνει.

Ο αγώνας ξεκίνησε με 18 λεπτά καθυστέρηση και διεξήχθη με επιτραπέζιο ψηφιακό χρονόμετρο. 

Πέρασε από το Μεσολόγγι ο Ηρακλής, με τους Παναγιώτου, Καρακάσης και Κωνσταντινίδου να είναι εξαιρετικοί.

Χαλαρά πήγαν τα πράγματα στη Νίκαια, με τον Ιωνικό να σαρώνει τον Κόροιβο και τους Χαλαμπαλάκη, Κοντίλη και Νάστο να περνούν ένα εύκολο απόγευμα.

Μόνη παραφωνία ο Σορώτος, που σε ένα παιχνίδι 50 πόντων παραπονιόταν και "χτυπιόταν" στον πάγκο, με συνέπεια να πάρει και τεχνική ποινή.  
Είχε δίκιο να διαμαρτύρεται η Καβάλα για τον Τζιοπάνο; (πως πήγαν οι διαιτητές σε ματς της Α2...) Reviewed by THE REFEREES on 9:08 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.