Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ό,τι να 'ναι: Ο αθλητικός δικαστής άνοιξε την "κερκόπορτα" με την επανάληψη του ματς!!! (και θα επακολουθήσει το χάος)

Ο αθλητικός δικαστής υπέπεσε σε ένα λάθος με την απόφαση που πήρε και λόγω του δεδικασμένου, βλέπουμε οι ομάδες να λύνουν τις όποιες διαιτητικές διαφωνίες στην αίθουσα του ΕΣΑΚΕ. Η απόφαση που πήρε...
θα δίνει το δικαίωμα σε κάθε ομάδα να ενίσταται για παράβαση παιδιάς!!!

Δηλαδή, για ένα φάουλ, για βήματα, για μπρος - πίσω και ό,τι άλλο μπορείτε να σκεφτείτε.

Την προηγούμενη φορά που το ματς επαναλήφθηκε ήταν στο Κηφισιά - Λαύριο, αλλά οι γηπεδούχοι κατέθεσαν ένσταση, υποστηρίζοντας ότι κακώς δεν μέτρησε, ως εκπρόθεσμο, το καλάθι του Δημήτρη Μαυροειδή.


Αντίθετα, παρόμοια φάση ήταν αυτή στο παιχνίδι της Κύμης με τον Πανιώνιο, οι παράγοντες του οποίου κατέθεσαν ένσταση για την φάση στα 1’09’’ πριν το φινάλε και την απόφαση του Πουρσανίδη να μην καταλογίσει παράβαση 24 δευτερολέπτων στο airball του Μπαρλου με αποτέλεσμα το παιχνίδι να συνεχιστεί και ο ΜακΦάντεν, μετά από επιθετικό ριμπάουν του Τζόουνς, να «γράψει» το 75-77.

Η ένσταση είχε απορριφθεί και από τον αθλητικό δικαστή και από το ΑΣΕΑΔ. 

Ο αθλητικός δικαστής, ωστόσο, διέταξε επανάληψη του αγώνα για τα οκτώ δευτερόλεπτα, που ουσιαστικά αλλά και τυπικά είναι θέμα του διαιτητή να τα μετρήσει.

 Άρα, η κάθε μία ομάδα θα μπορεί να καταθέτει ένσταση σε παράβαση παιδιάς και ο αθλητικός δικαστής, που δεν έχει τις απαραίτητες γνώσεις και εμπειρίες, θα ανακοινώνει την επανάληψη των τελευταίων δευτερολέπτων!!!

Πα-ρά-λο-γο...
Ό,τι να 'ναι: Ο αθλητικός δικαστής άνοιξε την "κερκόπορτα" με την επανάληψη του ματς!!! (και θα επακολουθήσει το χάος) Reviewed by THE REFEREES on 9:45 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.