Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Θόρυβος για το τίποτα: Τι προβλέπει το νομοσχέδιο για διαιτησία και ΕΟΚ!!! (λάδια πολλά κι από τηγανίτα τίποτα...)

Πολλά "θα, θα, θα" ακούγαμε στον τομέα της διαιτησίας αλλά και της ΕΟΚ, αλλά τελικά μείναμε σ' αυτά.

Δόθηκε σε δημόσια διαβούλευση μέχρι τη Δευτέρα (3/12) το  Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού «Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού - Προπονητές και Εκπαιδευτές - Ιδιωτικά Γυμναστήρια και ιδιωτικές σχολές εκμάθησης αθλημάτων - Δημοκρατικός εκσυγχρονισμός ομοσπονδιών και άλλες διατάξεις».

Υποκλίνεται στο αυτοδιοίκητο των ομοσπονδιών, ξεχνώντας τα όσα προέβλεπε ο νόμος 4326/2015 του Σταύρου Κοντονή, αλλά δεν αναφέρει οτιδήποτε για τους διαιτητές.

Αναφορικά με τις θητείες των Ομοσπονδιών θα μπορούν, από εδώ και στο εξής, να είναι δύο σερί ή τέσσερις συνολικά.

«Ο Πρόεδρος, ο Γενικός Γραμματέας και ο Ταμίας του δ.σ. εθνικής αθλητικής ομοσπονδίας είναι επανεκλέξιμοι για μέχρι δύο (2) διαδοχικές ή τέσσερις (4) συνολικά θητείες, πλήρεις ή μη. Για τον υπολογισμό του ανώτατου ορίου συνολικής θητείας των παραπάνω μελών του δ.σ. δε λαμβάνονται υπόψη θητείες που ξεκίνησαν πριν από τη δημοσίευση του παρόντος νόμου» αναφέρει το άρθρο 80, παράγραφος 14.
Θόρυβος για το τίποτα: Τι προβλέπει το νομοσχέδιο για διαιτησία και ΕΟΚ!!! (λάδια πολλά κι από τηγανίτα τίποτα...) Reviewed by THE REFEREES on 11:28 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.