Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Η άγρια ομορφιά του μπάσκετ: Της κακομοίρας έγινε στο Παγκράτι με τον κομισάριο να την "πληρώνει"!!! (θα είχαμε θύματα αν...)

Σαράντα χρόνια μέσα στα γήπεδα, τέτοιες καταστάσεις δεν έχουμε ξανά ματαδεί!!! Αν μάλιστα, ο κομισάριος του αγώνας, Τάκης Σταύρου, δεν παρέβαινε προς πάσα κατεύθυνση, τότε θα είχαμε θύματα.

Στο γήπεδο βρέθηκαν μόλις τρεις αστυνομικοί(!!!) και πολυάριθμοι Παγκρατιώτες, με συνέπεια να μην αργήσει να γίνει το κακό. 

Οι Καραβίτης και Μηλαπίδης διέκοψαν για 20 λεπτά το ματς και αποσύρθηκαν στα αποδυτήρια, ενώ ο Σταύρου χτύπησε στο μέτωπο (σκίσιμο).

Σωματώδεις οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας προσπάθησαν να εκφοβίσουν τους παίκτες του Δούκα, έβρισαν τον Χούμπαυλη που ευτυχώς δεν απάντησε, πετάχτηκαν στο παρκέ δύο μπουκάλια, ενώ υπήρξαν και αποβολές. 

Συγκεκριμένα τέσσερα λεπτά πριν την λήξη οι Ροδοστόγλου και Ευστρατίου διεκδικούσαν την μπάλα και δημιουργήθηκαν ...κοκορομαχίες, με συνέπεια να μπουν οι πάγκοι μέσα στο παρκέ.

Αποβλήθηκαν οι βοηθοί 3 παίκτες από κάθε ομάδα, συν οι δύο εμπλεκόμενοι (Ροδοστόγλου, Ευστρατίου). Οι Βουγιούκας, Μπένος αποβλήθηκαν με ντισκαλιφιέ και κρατήθηκαν τα δελτία. 

Έγινε και ένσταση για τις αποβολές αλλά και για ένα αντιαθλητικό, που μετατράπηκε σε αποβολή. Οι Καραβίτης, Μηλαπίδης απάντησαν ότι απέβαλαν όσους παίκτες, αναπληρωματικούς και συνοδούς είδαν, ενώ καταλογίστηκε διπλό αντιαθλητικό φάουλ που αναβαθμίστηκε σε διπλή αποβολή. 
Η άγρια ομορφιά του μπάσκετ: Της κακομοίρας έγινε στο Παγκράτι με τον κομισάριο να την "πληρώνει"!!! (θα είχαμε θύματα αν...) Reviewed by THE REFEREES on 10:36 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.