Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ένας πρώην ιδιοκτήτης ομάδας Α1 κάνει οικονομικό comeback!!! (και ο συνεργάτης του ξεκινάει το μπασκετικό ταξίδι...)

Είναι μια από τις πιο μεγάλες επιχειρηματικές μορφές που εισήλθαν στο χώρο του μπάσκετ και προσπάθησαν να αφήσουν το "αποτύπωμά" τους στο άθλημα. Δυστυχώς, με μια λιτή ανακοίνωση ανακοίνωσε πριν από...
17 ολόκληρα χρόνια ότι αποχωρεί από τον Ηρακλή και το μπάσκετ.

«Δεν έχω να σας πω τίποτα περισσότερο, φεύγω από τον Ηρακλή», είπε ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ, Πρόδρομος Εμφιετζόγλου, και μαζί του έφυγε όλο το διοικητικό συμβούλιο. 

Η Μηχανική, κάνοντας προσεκτικά βήματα, επανακάμπτει στον κατασκευαστικό χώρο, με αφετηρία το σιδηροδρομικό project Ψαθόπυργος - Ρίο, ύψους 174εκ. ευρώ. Προχωρεί με γοργούς ρυθμούς το έργο για το φράγμα Πείρου - Παραπείρου, ενώ μπήκε δυναμικά και στον οδικό άξονα Πάτρα - Πύργος. To portfolio αγγίζει τα 363εκ. ευρώ!!!

Να σημειώσουμε ότι ήταν συνεργάτης με τον Παντελή Μπούμπουρα του Ήφαιστου Λήμνου και ήταν ο άνθρωπος που του έδωσε τη δυνατότητα να ταξιδέψει πριν από 20 χρόνια στην Ουκρανία και την Οδησσό. 
Ένας πρώην ιδιοκτήτης ομάδας Α1 κάνει οικονομικό comeback!!! (και ο συνεργάτης του ξεκινάει το μπασκετικό ταξίδι...) Reviewed by THE REFEREES on 6:08 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.