Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Τα είπαν - τα συμφώνησαν: ΟΔΚΕ και ΕΟΚ συνεννοήθηκαν για την καταβολή των οφειλόμενων!!!

Λίγες ημέρες μετά την ολοκλήρωση της δικαστικής διένεξης των 11 διαιτητών, εκ Θεσσαλονίκης και Λαρίσης, με την ΕΟΚ για τα οφειλόμενα, οι παράγοντες των δύο ομοσπονδιών κάθισαν στο τραπέζι και συζήτησαν τον τρόπο και τον χρόνο καταβολής των οφειλόμενων...
Όπως θα καταλάβατε οι συζητήσεις έγιναν στην Πάτρα λόγω εθνικής ομάδας και συμμετείχαν, πλην του Κωνσταντίνου Μπούσια, οι Τσαγκρώνης, Μαρκάκης.

Τα οφειλόμενα, όποιος τουλάχιστον ενθυμείτε λίαν καλώς, δημιουργήθηκαν από την εποχή που πρόεδρος στην ΟΔΚΕ ήταν ο Ηλίας Καφφές, ο οποίος όμως τα ...έβαζε κάτω από το χαλάκι όσο διατηρούσε καλές σχέσεις με τον Βασιλακόπουλο. Προσπαθούσε να ηρεμήσει τα πνεύματα, εξ ου και ουδείς διαιτητής είχε προσφύγει για να τα διεκδικήσει. 

Αμέσως μετά την αποπομπή του Καφφέ από τον προεδρικό θώκο και την ανάδειξη του Κωνσταντίνου Μπούσια ως του "αφεντικού" της ΟΔΚΕ, οι συν αυτώ του προέδρου - που καθαιρέθηκε από τους ίδιους τους συναδέλφους του - προχώρησαν στις απαραίτητες κινήσεις. Και καλά έκαναν, μεταξύ μας, μόνο που καθυστέρησαν σημαντικά και συνέπεσαν χρονικά με το "ξήλωμα" του Λαρισαίου.

Never mind... Το θέμα είναι ότι η ΕΟΚ αναγνώρισε πλήρως και χωρίς καμιά επιφύλαξη τα οφειλόμενα και θα ξεκινήσει να τα καταβάλει στους δικαιούχους. Σύμφωνα με τα όσα έχουν ειπωθεί, το χρέος για τα παιχνίδια των εθνικών κατηγοριών αγγίζει το 1,2εκ. ευρώ, με διαιτητές κάποιων συνδέσμων (Αχαΐας, Ιωαννίνων) να έχουν να λαμβάνουν ακόμα και 10.000 ευρώ!!!

Στην ιδιαίτερη συνομιλία που διεξήχθη στην σκιά του ματς Ελλάδα - Γερμανία έγινε σαφές ότι από τις αρχές του νέου χρόνου θα εκταμιεύονται τα χρήματα σε σταθερή χρονική διάρκεια, αρχής γενομένης από τις μετακινήσεις.

Ο Πατρινός πρόεδρος της ΟΔΚΕ απλά περιμένει το ακριβές χρονοδιάγραμμα από την ΕΟΚ, ώστε να το ανακοινώσει στους ρέφερις. 

Τα είπαν - τα συμφώνησαν: ΟΔΚΕ και ΕΟΚ συνεννοήθηκαν για την καταβολή των οφειλόμενων!!! Reviewed by THE REFEREES on 10:16 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.