Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ο ...μπακάλης Σόφτσης του Σπόρτιγκ και το Αγρίνιο πάνε πακέτο στον αθλητικό Εισαγγελέα!!!

Οι κανόνες έχουν μπει εξ αρχής και δεν αμφισβητούνται. Όποιος προβεί σε δήλωση που θα θίγει τη τιμή και την υπόληψη...
διαιτητή ή θα δυσφημεί το πρωτάθλημα, θα στέλνεται κατ΄ευθείαν στον αθλητικό Εισαγγελέα από πλευράς της ΟΔΚΕ.

Αυτό συμβαίνει με τον Θάνο Σόφτση του Σπόρτιγκ, που χωρίς να καταγγείλει κάτι συγκεκριμένο αφήνει αιχμές για τη διαιτησία του ματς με την Ελευθερία Μοσχάτου. Τουλάχιστον, τώρα, μπορεί να μεταφέρει στον Εισαγγελέα τα ακούσματα που είναι πολλά (στοιχηματισμός).

Δείτε το βίντεο...
Αλλά και ο Περικλής Γερμανός του Αγρινίου θα σταλεί στον αθλητικό Εισαγγελέα, αφού έγραψε ότι
«εμείς νικάμε και τους διαιτητές κύριοι. Με ρεσιτάλ απαράδεκτης διαιτησίας η ομάδα μας κέρδισε και τους Μαχητές και τους διαιτητές και όλους τους τριγύρω τους. Άντε γεια σε όλους σας. Τεράστια νίκη με 58-63". 

Σκέψεις πάντως, είναι να σταλεί και ο φάκελος του Φίλιππου Βέροιας, που ανέφερε: «Μέχρι τώρα ξέραμε ότι τα αρνιά τα σφάζουν το Πάσχα.  Φέτος το έθιμο άλλαξε.  Χάρη στους κυρίους Ταρενίδη και Δημάδη τα αρνιά εσφάγησαν τα Χριστούγεννα. Ευχόμαστε στους 2 διαιτητές Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένος ο Καινούργιος Χρόνος.  Είθε το πνεύμα των Χριστουγέννων να φωτίσει τις καρδιές τους και να έχουν ήσυχη τη συνείδησή τους.» 
Ο ...μπακάλης Σόφτσης του Σπόρτιγκ και το Αγρίνιο πάνε πακέτο στον αθλητικό Εισαγγελέα!!! Reviewed by THE REFEREES on 9:37 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.