Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Video - ντοκουμέντο: Η φάση στο Χολαργός - Ολυμπιακός που συζητήθηκε!!! (για εκπαιδευτικούς λόγους...)

Έγινε μια φάση στο ματς Χολαργός - Ολυμπιακός, που αξίζει να την αναλύσουμε καθαρά για εκπαιδευτικούς λόγους. Η εν λόγω φάση διεξήχθη...
στο τελευταίο δευτερόλεπτο του τρίτου δεκαλέπτου, όπου ο επιτιθέμενος σουτάρει, η μπάλα αναπηδάει στο δαχτυλίδι και στη συνέχεια υπάρχει παρέμβαση του αμυνόμενου.

Οι διαιτητές έκριναν ότι η κίνηση του Μιλουτίνοφ ήταν νόμιμη, καθώς η μπάλα δεν ήταν πάνω από το επίπεδο στεφανιού και δεν είχε πιθανότητα να μπει καλάθι.
Καταφεύγοντας στους κανονισμούς θα διαβάσουμε το παράδειγμα που παρουσιάζεται και στο οποίο φαίνεται επ' ακριβώς τι συμβαίνει σε παρόμοιες καταστάσεις, δηλαδή, όταν ακούγεται η κόρνα της γραμματείας για τη λήξη. 

Κοινώς, απαγορεύεται να ακουμπήσει κάποιος την μπάλα, εφόσον υπάρχει πιθανότητα να μπει καλάθι. Αν την ακουμπήσει επιτιθέμενος, τότε νεκρώνει η μπάλα κι αν το πράξει η αμυντικός, τότε ο διαιτητής κατακυρώνει το καλάθι (2-3 πόντων). 

Δείτε τι αναφέρεται για την παρεμβολή:   



Video - ντοκουμέντο: Η φάση στο Χολαργός - Ολυμπιακός που συζητήθηκε!!! (για εκπαιδευτικούς λόγους...) Reviewed by THE REFEREES on 2:53 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.