Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Τη συνταγή του Κόκκαλη ακολουθούν οι Αγγελόπουλοι!!! ("ρίχτε τα όλα στον Βασιλακόπουλο...)

Διαβάσαμε τα μύρια όσα για τους διαιτητές και τον Βασιλακόπουλο, μετά το ντέρμπι της ντροπής. Επιβραβεύτηκε από κάποιους η κίνηση του Ολυμπιακού να αποχωρήσει από το ΣΕΦ, δυσφημώντας έναν θεσμό, ένα άθλημα...
Διαβάζουμε ότι ο Βασιλειάδης μετατράπηκε σε Πόντιο Πιλάτο! Διαβάζουμε επίσης, ότι ο Κορομηλάς της ΚΕΔ είναι "καμένο χαρτί". 

Θα μπορούσαμε, κάλλιστα, να διαβάσουμε ότι ετοιμάζεται η διάδοχη κατάσταση στην ΕΟΚ ή ότι ακόμα σταματούν από την ενεργό δράση δέκα διαιτητές για να έρθουν ξένοι.

Ό,τι να 'ναι, δηλαδή. Κι όλα αυτά επειδή ο Ολυμπιακός αποχώρησε από το OAKA, έχοντας στην καμπούρα του 15 πόντους!!! Αν κέρδιζε, δηλαδή, και έφευγε αυτή τη στιγμή θα μιλούσαμε για κατάρρευση του μπάσκετ αλλά και της πολιτικής!!!

Θέλω να είμαστε σοβαροί σ΄ αυτά που λέμε και κάνουμε. Τόσο οι Αγγελόπουλοι όσο και ο Γιαννακόπουλος δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων. Και καλά ο δεύτερος ζήτησε συγνώμη για την ενέργεια που έκανε. Τα αδέλφια, όμως, αφού συμβουλεύτηκαν παράγοντες, διαιτητές και δημοσιογράφους, κατέληξαν στην απόφαση να αποχωρήσουν. Και τα έριξαν στον Βασιλακόπουλο και στην ΚΕΔ...

Τα ίδια είχε κάνει και ο Σωκράτης Κόκκαλης λίγο πριν αποχωρήσει από την ΚΑΕ. Πριν από 15 χρόνια ο Σόκραντες είχε παραιτηθεί και αν θυμάστε είχε επισημάνει στην ανακοίνωση ότι "ο Γιώργος Βασιλακόπουλος δεν θέλησε να κατανοήσει τον σύγχρονο τρόπο λειτουργίας του επαγγελματικού μπάσκετ γιατί μοναδικός του στόχος είναι με κάθε τρόπο να διατηρεί τον έλεγχο του χώρου και τη θέση του ως παράγων, αδιαφορώντας πλήρως για την απαξίωση του επαγγελματικού μπάσκετ".

Ο Βασιλακόπουλος φαίνεται να είναι ο ...φερετζές κάθε αποχωρήσαντα παράγοντα. Ο Κόκκαλης είχε βαρεθεί να δίνει ένα "σκασμό" λεφτά για τον Ολυμπιακό και αποχώρησε, ρίχνοντας το φταίξιμο στον Βασιλακόπουλο. Παρ' ότι είχε πάρει πρωταθλήματα. Και βρήκε τους Αγγελόπουλους για να τους δώσει την ομάδα. Τώρα, οι ίδιοι κάνουν ακριβώς το ίδιο πράγμα: Ρίχνουν τις ευθύνες για την αποτυχία της ομάδας στον Βασιλακόπουλο.

Γνωστή συνταγή αλλά αποτυχημένη, πλέον. Σίγουρα, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ηγέτες του ΟΣΦΠ είναι πολλά, εντός και εκτός συλλόγου. Κυρίως σε οικονομικό επίπεδο, που είναι η βάση κάθε επιχείρησης. Τα ακούμε από το περασμένο καλοκαίρι και θα τα ακούσουμε πιο έντονα αυτό που μας έρχεται. Πολύ περισσότερο στην περίπτωση που η αμάδα τους δεν κατακτήσει κανένα ελληνικό τίτλο ή δεν προκριθεί στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας.

Και τότε θα ευθύνεται πάλι ο Βασιλακόπουλος, η ΚΕΔ, ο Αναστόπουλος που δεν θα τον έχει σφυρίξει στον τελικό, ο Μάνος που μπορεί να κάνει ....διακοπές τότε, ο Παναγιώτου που θα δουλεύει την ώρα του ματς, ο Βασιλειάδης που μπορεί να μην είναι υφυπουργός μέχρι και ο κουλουρτζής της γειτονιάς μου. Α, και ο Χατζηπετρής, που είναι το εύκολο θύμα...

Έτσι, είναι: Όταν δεν πάει τίποτα καλά, όταν έρχονται και οι αποτυχίες, όταν υπάρχουν εσωτερικά προβλήματα, υπάρχουν πάντα τα άλλοθι. Α, και οι χρήσιμοι βλάκες, που θα γράψουν ότι ο Βασιλακόπουλος "πέφτει", όπως το γράφουν 20 χρόνια τώρα, ότι οι σύλλογοι έχουν "γυρίσει την πλάτη" στην ΕΟΚ όπως το αναφέρουν διαχρονικά, ότι η ΚΕΔ θα αλλάξει όπως το λένε πέντε χρόνια τώρα, ότι ο Κορομηλάς είναι "καμένο χαρτί", ότι οι διαιτητές κάνουν τα γούστα στην ομοσπονδία. 

Γνωστά και χιλιοειπωμένα όλα αυτά. Μόνο που οι φίλαθλοι δεν είναι "ψαρωμένοι" και γνωρίζουν πράγματα στην εποχή της ενημέρωσης. Ξέρουν τι συμβαίνει στον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και το ελληνικό μπάσκετ. Γνωρίζουν ότι η αποχώρηση έγινε, είτε για να εστιάσει εκεί την προσοχή μερίδας των φιλάθλων του Ολυμπιακού, είτε να τοποθετηθούν στον "πάγο" άλλα καίρια ζητήματα, όπως τα αγωνιστικά, τα διοικητικά και τα οικονομικά.

Και οι κολαούζοι, από δίπλα, που βλέπουν τους εαυτούς τους να παίζουν ρόλο στο διάδοχο σχήμα της ΕΟΚ. Μόνο που λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο...

Μετά τιμής

Χαρ. Καραμανλής
Τη συνταγή του Κόκκαλη ακολουθούν οι Αγγελόπουλοι!!! ("ρίχτε τα όλα στον Βασιλακόπουλο...) Reviewed by THE REFEREES on 12:42 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.