Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Με -6 στο πρωτάθλημα τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός!!! (τι λένε τώρα οι συμβουλάτορες;)

Για δυσφήμιση του αθλήματος και προσβολή του φίλαθλου πνεύματος και όχι απλά για αποχώρηση, σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΟΚ, τιμωρήθηκε με -6 ο Ολυμπιακός από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ!!!
Η απόφαση αιφνιδίασε ακόμα και τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι ανέμεναν -1 ή μάξιμουμ -2. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι για να φθάσει στην τελική φάση πρέπει να το πράξει με μειονέκτημα έδρας και αφού συμμετέχει στα πλέι οφς.

Το μήνυμα που στάλθηκε ήταν το εξής απλό: Η απόφαση που πάρθηκε περί αποχωρήσεως ήταν απαράδεκτη και προκαλεί το κοινό αίσθημα. Τώρα, λοιπόν, οι συμβουλάτορες των παραγόντων τι λένε; Να φύγει μια δια παντός από το πρωτάθλημα της Α1; 

Η απόφαση του αθλητικού δικαστή αναφέρει:

"Επιβάλλει στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ για αποχώρηση της ομάδας της πριν τη λήξη διεξαγόμενου αγώνα καλαθοσφαίρισης και χωρίς να συντρέχει λόγος ανωτέρας βίας με συνέπεια τη δυσφήμιση του αθλήματος και την προσβολή του φίλαθλου πνεύματος την ποινή της αφαίρεσης έξι (6) βαθμών (από την συνολική βαθμολογία την οποία θα συγκεντρώσει η ομάδα της Κ.Α.Ε μετά την ολοκλήρωσή της φάσης της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος) και χρηματικό πρόστιμο επτά χιλιάδων (7.000) ευρώ κατά τον αγώνα Κυπέλλου με την ομάδα της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ που διεξήχθη στις 13-02-2019".
Με -6 στο πρωτάθλημα τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός!!! (τι λένε τώρα οι συμβουλάτορες;) Reviewed by THE REFEREES on 6:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.