Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ο Κύριος Γκρι αποκαλύπτει: Η πλήρης ευθυγράμμιση των Λιόλιου, Λαϊνιώτη και το πανηγύρι της διαιτητικής οικογένειας...

@ Ο Σωτήρης Λαϊνιώτης είναι από τους εξαιρετικούς χαρακτήρες στη διαιτησία και ένας από τους καλούς ρέφερις όταν σφύριζε. Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, όμως, σταμάτησε να διευθύνει αγώνες και προσηλώθηκε στην οικογενειακή επιχείρηση που διατηρεί, η οποία και ασχολείται με προϊόντα ιατρικής χρήσης.



@ Ο ίδιος και ο αδελφός του βοηθούν την Παναχαΐκή, την ΝΕΠ και όπου αλλού του ζητηθεί εντός της αχαϊκής πρωτεύουσας. Του αρέσει ο αθλητισμός και βέβαια το μπάσκετ. 

@ Συμπερασματικά ο Σωτήρης Λαϊνιώτης "ζει και αναπνέει" για τον αθλητισμό και ιδιαίτερα στην Πάτρα, που γεννήθηκε και δραστηριοποιείται.



@ Διαβάσαμε τις δηλώσεις που έκανε, σύμφωνα με τις οποίες κατακρίνει τους ανθρώπους που παραμένουν δεκαετίες στις καρέκλες τους και επηρεάζουν το μπάσκετ. Κάτι παρόμοιο επισημαίνει και ο Βαγγέλης Λιόλιος του Προμηθέα Πατρών, με τον οποίο ο Λαϊνιώτης έχει άριστες σχέσεις. 

@ Η πλήρης ευθυγράμμιση αποτελεί ένα τυχαίο γεγονός ή συνέβη κατόπιν συνεννοήσεως; Διότι και ο Βαγγέλης Λιόλιος ήθελε να εκφράσει, όπως διέρρευσε, τα παράπονά του σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου, όμως λόγω της νίκης επί του Περιστερίου αναφέρθηκε περί ανέμων και υδάτων.

@ Στα Χανιά θα κόψει φέτος την πίτα του ο ΣΥΔΚΑΚ. Η εκδήλωση θα γίνει στις 22 Φεβρουαρίου.



@ Ο σύνδεσμος κριτών Αττικής πάντα πρωτοπορεί. Το Σαββατόβραδο λοιπόν, στις 2 του Μάρτη στο Μπουρνάζι στις  «Μικρές Ιστορίες» γιορτάζουν την αποκριά. Η ανταπόκριση των μελών στο κάλεσμα της διοίκησης για διασκέδαση ήταν άμεση και σε λίγο χρονικό διάστημα ο αριθμός των ατόμων συμπληρώθηκε. Οι υπόλοιποι τέθηκαν σε λίστα αναμονής... Σίγουρα η αποκριά θα είναι χορευτική και χορτάτη για όσους βρεθούν στο Περιστέρι.
Ο Κύριος Γκρι αποκαλύπτει: Η πλήρης ευθυγράμμιση των Λιόλιου, Λαϊνιώτη και το πανηγύρι της διαιτητικής οικογένειας... Reviewed by THE REFEREES on 7:39 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.