Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Το μήνυμα της ΚΕΔ στους διαιτητές για το σημερινό τελικό κυπέλλου Ελλάδας!!! (τι ήθελε να περάσει...)

Τους Χάρη Καρακατσούνη, Πέτρο Παπαπέτρου και Βάσω Τσαρούχα όρισαν τα μέλη της ΚΕΔ στο σημερινό τελικό του κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ του ΠΑΟ και του ΠΑΟΚ και σε πρώτη ανάγνωση διαπιστώνουμε...
ότι απέφυγε τους συνήθεις ύποπτους.

Ας πούμε θα μπορούσε κάλλιστα, να ορίσει κάποιον ή κάποιους, κυρίως, από την τριάδα του ημιτελικού ΠΑΟ-ΟΣΦΠ αλλά κι αυτής της Κύμης - ΠΑΟΚ, ωστόσο, δεν το έκανε. Προφανώς και είχε σκοπό να "ανοίξει τη ψαλίδα" και να τοποθετήσει και νεότερους ρέφερις. 

Εκτός από τον Βολιώτη, ο οποίος είναι μια διαχρονική αξία, μπήκαν ο άκρως ταλαντούχος αλλά και νεότερος, Πέτρος Παπαπέτρου, ο οποίος σφυρίζει συνεχώς στην Ευρώπη αλλά και την Βάσω Τσαρούχα η οποία έχει ανεβάσει στροφές και παίρνει συνεχώς ορισμούς από την ΦΙΜΠΑ.

Συν τοις άλλοις, για πρώτη φορά γυναίκα - διαιτητής σφυρίζει σε έναν τελικό, γεγονός που σημαίνει πολλά και αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να διευθύνει και ένα ντέρμπι των αιωνίων στο μέλλον. Λέγεται ότι συζητήθηκε και το όνομα ενός ακόμα νεαρότερου διεθνή διαιτητή ως τρίτου, αλλά προτιμήθηκε η Χιώτισσα. 
Το μήνυμα της ΚΕΔ στους διαιτητές για το σημερινό τελικό κυπέλλου Ελλάδας!!! (τι ήθελε να περάσει...) Reviewed by THE REFEREES on 9:49 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.