Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Πρεμιέρα για Έλληνα διεθνή διαιτητή στους αγώνες!! (τι είδαμε, τι μας είπαν...)

Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη η παρουσία ενός διαιτητή στην πρεμιέρα ενός πρωταθλήματος. Μάθαμε ότι στο...
ντέρμπι κορυφής στην Κύπρο μεταξύ των κορυφαίων ομάδων Κεραυνού και ΑΕΚ Λάρνακας, σφύριξε ο Χάρης Καρακατσούνης. 

Σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στον πόντο ο Κεραυνός έκανε την ανατροπή με 2 τρίποντα του Κορωνίδη στο τέλος και κέρδισε στον πόντο. Ο Καρακατσουνης απέβαλε σωστά  τον ψηλό της ΑΕΚ με 2 "Τ" και γενικότερα έλεγξε το παιχνίδι μην επιτρέποντας τους πάγκους και τους διοικητικούς των ομάδων να αποκτήσουν... ελληνικές συνήθειες.

Λίγες ημέρες νωρίτερα ο Βολιώτης βρέθηκε στο ΕΚΟ All Star Game '19 και συμμετείχε στην εκδήλωση με τη Συνδυασμένη Μονάδα Εντατικής Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης (ΜΕΨΥ) και την Κοινωνική Επανένταξη (ΜΚΕ) μονάδα του ΟΚΑΝΑ στη Θεσσαλονίκη.

Οι θεραπευόμενοι, το προσωπικό, ο πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ, Ευάγγελος Καφετζόπουλος και ο Γενικός Διευθυντής, Αντώνης Γκανάς, υποδέχθηκαν με έκδηλη χαρά τους διοργανωτές, οι οποίοι δεσμεύτηκαν ότι αυτό το All Star Game είναι μόνο η αρχή μίας νέας συνεργασίας. Εκεί ήταν ο Αλέκος Ψαριανός, ο διαιτητής της Α1, ο οποίος τρέχει το πρόγραμμα. 

Πρεμιέρα για Έλληνα διεθνή διαιτητή στους αγώνες!! (τι είδαμε, τι μας είπαν...) Reviewed by THE REFEREES on 10:33 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.