Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Τα μάτια τους ...14 είχαν στην Χαλκίδα!!! (πως πήγαν οι διαιτητές στο ματς Κύμη-ΠΑΟΚ...)

Μετά τα όσα τραγελαφικά έγιναν εκ μέρους του Αλέξανδρου Θεοδώρου, είχαν ζώσει φίδια τους διαιτητές στο ματς Κύμη - ΠΑΟΚ.
Από τη μία ήταν η ομάδα του Κουμιώτη αντιδημάρχου και μελλοντικού δημάρχου και από την άλλη, η ομάδα του νυν και ...αεί προέδρου του ΕΣΑΚΕ.

Οι Μάνος, Τζαφλέρης και Βαρδάλος έπρεπε να λύσουν το... γόρδιο δεσμό και ο Νίκος Ζαβλανός έπρεπε να αποδώσει τα Καίσαρος Καίσαρι και τα του Θεού τω Θεώ. Τελικά οι τρεις διαιτητές τα πήγαν περίφημα, αν και για να τα λέμε όλα, το έργο τους ήταν πιο εύκολο λόγω του "χαλασμένου μυαλού" από πλευράς γηπεδούχων. 

Η ομάδα του Παπαθεοδώρου ήταν σαφώς καλύτερη, πιο σοβαρή και με συγκέντρωση και κέρδισε σχετικά εύκολα. Ο Αλέξανδρος, παρεμπιπτόντως, ήταν ήρεμος και προφανώς κατάλαβε ότι κακώς σήκωσε όλη αυτή την σκόνη. Γιατί και δημιούργησε πρόβλημα στο πρωτάθλημα και στους διαιτητές και τον κατηγόρησαν ότι όλα αυτά τα χρόνια τα ίδια κάνει... 
Τα μάτια τους ...14 είχαν στην Χαλκίδα!!! (πως πήγαν οι διαιτητές στο ματς Κύμη-ΠΑΟΚ...) Reviewed by THE REFEREES on 10:26 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.