Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Άντε πάλι: Το bullying στους διαιτητές της περιφέρειας πάει σύννεφο!!! (η διαιτητική είναι μια νέα μορφή εκφοβισμού...)

Παράγοντες, προπονητές και παίκτες κάνουν μεγάλη αλλά και ...φιλότιμη προσπάθεια να εκφοβίσουν τους διαιτητές, ώστε να λάβουν την εύνοιά τους. Ξεπέρασε όμως τα όρια στο ματς...

μέλος του δου σου του ΑΟ Πάρου, κάτι που πρέπει να προσέξει ο πρόεδρος της ΤΕ, Λώρης Σαλάχας.

Είναι γεγονός ότι οι Κυκλάδες είναι μια δύσκολη, γεωγραφικά, περιοχή και οι Σαλάχας, Ηπιώτης ασχολούνται νυχθημερόν με τα προβλήματα. Όμως, μετά την ανακοίνωση του συμβουλίου των διαιτητών, το θέμα πήρε διαστάσεις και έφυγε από τα στενά όρια της Πάρου ή των Κυκλάδων. Ο τύπος πρέπει να σταματήσει να εκφοβίζει τους ρέφερις τάχιστα. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Νομού Κυκλάδων καθώς και όλα τα μέλη, καταδικάζουν την προσπάθεια εκφοβισμού μέλους μας από μέλος του Δ.Σ. του Α.Ο. Πάρου. Τέτοιες ενέργειες δεν έχουν θέση στον χώρο του Κυκλαδίτικου Μπάσκετ.
Το Δ.Σ. του Συνδέσμου αποφάσισε και έστειλε στην Ομοσπονδία Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος την καταγγελία εκφοβισμού του μέλους μας ώστε να ενημερωθεί ο Αθλητικός Εισαγγελέας για περαιτέρω ενέργειες.
Άντε πάλι: Το bullying στους διαιτητές της περιφέρειας πάει σύννεφο!!! (η διαιτητική είναι μια νέα μορφή εκφοβισμού...) Reviewed by THE REFEREES on 10:15 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.