Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Με ξένους του χρόνου στην Α1!!! (τι λέει ο Αιρετικός...)

>> Να μειωθούν οι ξένοι διαβάζω τις τελευταίες ημέρες σε διάφορα σάιτς.
Ας υποθέσουμε, λοιπόν, ότι η δήλωση του Γιατρά ήταν μέσα από σοβαρή σκέψη και όχι από τον ενθουσιασμό της στιγμής.  Ούτε ακόμα στην λογική πετάω την μπάλα στην εξέδρα.

>> Σίγουρα δεν έγινε και για τα like  στο Facebook, άσχετα αν ο καθένας έβγαλε τον καημό του με σχόλια.

>> Να μειωθούν οι ξένοι, λέω και εγώ, στους 5 εσείς; Στους 4 λένε άλλοι, στους 0 λέω εγώ.  Άλλωστε κάνεις μας δεν φορολογείται για ό,τι λέει.

>> Βέβαια θα πρέπει να εξαιρέσω το άρθρο του Μπουρλάκη που ανέλυσε το θέμα με βάση το μεγάλο πρόβλημά μας, την έλλειψη προγραμματισμού.

>> Σε πολλές χώρες οι ξένοι μειώθηκαν, σε κάποιες άλλες είναι απαραίτητη η χρησιμοποίηση γηγενή στην πεντάδα. Ποιά ήταν τα αποτελέσματα;

1. Οι τιμές τον γηγενών αθλητών απλά πήγαν 2 ή και 3 φορές πάνω!!!!

2. Μεγάλωσε ο μ.ο. ηλικίας των παικτών λόγω έλλειψης ποιοτικών νέων παικτών, με αποτέλεσμα να βλέπουμε παίκτες ηλικίας 38 και 40 ετών!! 

3. Ομάδες που δεχόταν  εκβιασμό από τους μάνατζερ, που έλεγχαν τους ντόπιους παίκτες. 

4. Ομάδες  καταστράφηκαν έχασαν κατηγορίες όταν είχαν την ατυχία να τραυματιστούν 2 βασικοί τους παίκτες και δεν μπορούσαν να τους αντικαταστήσουν.

5. Παίκτες που πήραν χρόνο συμμετοχής, δεν τον πήραν μέσω συναγωνισμού στην προπόνηση αλλά λόγω ανάγκης.  Βελτίωση μηδέν.

>> Και αν όλα αυτά σαν φαίνονται μακρινά ή μόνο στο εξωτερικό, ρωτήστε και παράγοντες ομάδων στην Α2 και Β', Γ' Εθνική.

>> Στην Α1 οι ομάδες είναι εταιρείες που ξοδεύουν λεφτά, έχουν χορηγούς, φιλάθλους και θέλουν αποτελέσματα και εντός αλλά και εκτός Ελλάδας.

>> Κανένας δεν υποχρεώνει τον Προμηθέα και κάθε ομάδα να πάρει 6 ξένους, μέχρι 6 λέει ο κανονισμός.  Ας πάρει, λοιπόν 4 και 8 Έλληνες.

>> Λύσεις υπάρχουν και μου κάνει τρομερή εντύπωση που ακόμα και ο ΠΣΑΚ δεν προτείνει τα απλά και βασικά για τα μέλη του.

>> Προγραμματισμός και ένα στρογγυλό τραπέζι που θα καθίσουν οι παίκτες, οι παράγοντες, οι προπονητές και τα θεσμικά όργανα.  Αν τα 3 πρώτα μέρη συμφωνήσουν οι υπόλοιποι θα ακολουθήσουν.
Με ξένους του χρόνου στην Α1!!! (τι λέει ο Αιρετικός...) Reviewed by THE REFEREES on 7:14 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.