Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Απανωτά χτυπήματα σε Δουβή για τις διαιτητικές προτάσεις!!! ("άλλα μας έλεγες, άλλα έγραψες" λέει ο Λιόλιος...)

Οι Γκρίζοι Λύκοι από την πρώτη στιγμή που κατατέθηκαν οι 7 προτάσεις του Σταύρου Δουβή βγήκαν και είπαν φόρα - παρτίδα ότι είναι ανούσιες και απαντώνται μέσα από τον αθλητικό νόμο. Το άσχημο στην υπόθεση...
ότι στάλθηκαν με την υπογραφή του προέδρου Βαγγέλη Γαλατσόπουλου, που σημαίνει ότι τις ενστερνίζεται και τις συνιστά στις ομάδες . Ως συνέπεια ήταν να ξεσηκωθούν ομάδες, αφού οι προτάσεις ήταν του Σταύρου Δουβή, εκπροσώπου της ΑΕΚ στον ΕΣΑΚΕ...

Έτσι, αρχικά υπήρξε αντίδραση από ερυθρόλευκους κύκλους, χαρακτηρίζοντας αυτές ως ύποπτες. Η δικαιολογία είναι η σχέση με την ΕΟΚ, ωστόσο, όπως θα γνωρίζετε παρατηρείται μια υπόγεια διαμάχη των Αγγελόπουλων σε ΟΣΦΠ και ΑΕΚ. Ο Μάκης Αγγελόπουλος επιτέθηκε στους συνεπώνυμους και λίγο - πολύ τους είπε ότι "αν θέλετε να φύγετε, στο καλό και να μας γράφετε..." Έτσι, οι σχέσεις των δύο πλευρών πέρασαν σε μια άλλη φάση, πρωτίστως ψυχροπολεμική. 

Από την άλλη, ο Βαγγέλης Λιόλιος του Προμηθέα απέστειλε χθες το βράδυ έγγραφο και ως ουσία είχε την εξής φράση: "Σταύρο Δουβή, άλλα μας είπες στο δου σου κι άλλα έγραψες στο χαρτί... Και εκεί που μας χρωστούσανε, μας πήραν και το βόδι, αφού θα υποχρεωθούμε να πληρώσουμε και από πάνω τα μέλη της ΚΕΔ..."

Έντονο ήταν το περιεχόμενο της επιστολής του Πατρινού, ο οποίος έχει μια άλλη θεώρηση των πραγμάτων. Αλλά αν θέλουμε να είμαστε σωστοί, ο Σταύρος Δουβής διαμόρφωσε κάποια πράγματα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι αρχικά είχε πει:


  • Επιλογή 10 προσώπων από λίστα με πρώην διεθνείς, καθηγητές διαιτησίας και πρώην διαιτητών της Α1 με μεγάλη εμπειρία.
  • Εκπαίδευση από καθηγητές διαιτησίας ΦΙΜΠΑ/ΕΟΚ.
  • Ορισμός παρατηρητών από 10 πρόσωπα που θα επιλεγούν.
  • Συνεχής αξιολόγηση των διαιτητών.
  • Δημιουργία φύλλου παρατήρησης, έχοντας μια βαθμολογία. Από 9-10 είναι το άριστα, από 6-7-8 είναι το μέτριο και κάτω του 5 το κακό. 
  • Να υπάρχει report και να παραδίδεται σε ΕΟΚ και ΕΣΑΚΕ.
  • Να υπάρχουν επιβραβεύσεις και ποινές.
  • Να γίνεται ημερίδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και υπεύθυνοι να είναι η ΚΕΔ, η ΕΟΚ και ο ΕΣΑΚΕ, με τον τελευταίο να επωμίζεται τα έξοδα. 
Απανωτά χτυπήματα σε Δουβή για τις διαιτητικές προτάσεις!!! ("άλλα μας έλεγες, άλλα έγραψες" λέει ο Λιόλιος...) Reviewed by THE REFEREES on 7:33 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.