Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ο Κύριος Γκρι αποκαλύπτει: Οι πιέσεις πανταχόθεν, η υπόθεση του Ζούπα, οι προτάσεις του Δουβή

@ Η μέρα του αγώνα των αιωνίων φθάνει και παρατηρούνται πιέσεις πανταχόθεν. Οι ομάδες και ο Γαλατσόπουλος πιέζουν τους Αγγελόπουλους να κατέβουν, διότι η ζημιά από χορηγούς θα είναι σημαντική.

@ Από την άλλη, ο Γιώργος Βασιλειάδης πιέζει την ΕΟΚ για συμπλήρωση της ΚΕΔ, κυρίως για εκλογικούς λόγους, μια και κατεβαίνει στα νότια προάστια και το ερυθρόλευκο στοιχείο είναι έντονο. 

@ Η ΟΔΚΕ από την τρίτη, πιέζεται από τους διαιτητές να μην συναινέσει στην είσοδο ξένων διαιτητών.

@ Τελικώς, η διοίκηση της ΟΔΚΕ δεν δέχθηκε τα όσα της είπε ο Ζούπας και σήμερα αναμένεται να φύγει καταγγελία στον αθλητικό δικαστή με τις δηλώσεις του μέσα στον ΕΣΑΚΕ. "Αφού δεν υπήρχε επίσημη διάψευση, δεν είναι δυνατό να μην γίνει η κίνηση", ειπώθηκε από τα μέλη της ομοσπονδίας.

@ Έτσι, ο παράγοντας του Αμύντα μπορεί και να τα πει ένα ...χεράκι με τον δικαστή, όπου θα του πει ότι αλλοιώθηκαν τα όσα είπε. Ή τουλάχιστον, ότι δεν ήθελε να πει αυτά που είπε...

@ Ο Σταύρος Δουβής γνωρίζει όσοι λίγοι την ελληνική διαιτησία και δικαιούται να κάνει προτάσεις για την ανάπτυξή της. Όμως, μεσούσης της περιόδου δεν χρειάζονται οι προτάσεις. Πολύ περισσότερο, τώρα που η Α1 φλέγεται.

@ Αφήστε, που οι προτάσεις έπρεπε να στρέφονται στο κομμάτι της εκπαίδευσης και της συνεχούς επιμόρφωσης αλλά και της αξιολόγησης και όχι, της επιλογής προσώπων δεδομένου ότι μπαίνει σε χωράφια άλλων.

@ Ο Σταύρος Δουβής έπρεπε να αναφέρει τι πρόκειται να κάνει ο ΕΣΑΚΕ για την ανάπτυξη της διαιτησίας. Το πόσοι διαιτητές θα επιλεγούν, ο τρόπος με τον οποίο θα γίνεται η διαδικασία επιλογής των ρέφερις στους αγώνες, το πως θα γίνεται η στελέχωση της ΚΕΔ και ποιοι θα ορίζονται, ποιοι θα μπαίνουν παρατηρητές διαιτησίας, δεν άπτονται τις δικής του ευθύνης και αρμοδιότητας. 

@ Είναι σαν να του έλεγε η ΕΟΚ και η ΚΕΔ πως θα λειτουργήσει ο ΕΣΑΚΕ, που θα γίνει το Ολ Σταρ Γκέιμ, ποια άτομα θα τρέξουν για τη διοργάνωση κλπ.

@ Εμείς θα περιμέναμε από τον παράγοντα της ΑΕΚ να μας πει τι θα κάνει ο ΕΣΑΚΕ, τον οποίο εκπροσωπεί. Θα αυξήσει, φερ' ειπείν τα χρήματα στους διαιτητές, που είναι τα πιο χαμηλά σε ολόκληρη την Ευρώπη; Θα διασφαλίσει τη σωματική ακεραιότητα των διαιτητών ή θα επιβάλλει τιμωρία σε παράγοντες - μέλη του που προσβάλλουν βάναυσα και δυσφημούν τους διαιτητές; 
 
@ Θα συμμετέχει ενεργά σε ημερίδες εκπαίδευσης, φέρνοντας πιο κοντά προπονητές, αθλητές και διαιτητές, με στόχο τη σύσφιξη των σχέσεων και το καλό κλίμα; Αυτή είναι η δουλειά του ΕΣΑΚΕ και όχι, να ελέγχει ποια πρόσωπα θα απαρτίζουν την ΚΕΔ, αν θα γίνεται ορισμός ή κλήρωση, ποιοι διαιτητές θα σφυρίζουν, ποιοι παρατηρητές θα ορίζονται κ.α.

@ Την Παρασκευή έχουμε τις εκλογές στο σύνδεσμο της Πάτρας. Ήρεμα παίδες...


@ Άσχετο 1: Αναφορικά με το επεισόδιο, εξελίξεις θα έχουμε την έχουμε την επόμενη εβδομάδα. 

@ Άσχετο 2: Αλλαγές θα έχουμε στους αγώνες σχετικά με τους παρατηρητές διαιτησίας.


  
Ο Κύριος Γκρι αποκαλύπτει: Οι πιέσεις πανταχόθεν, η υπόθεση του Ζούπα, οι προτάσεις του Δουβή Reviewed by THE REFEREES on 8:05 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.