Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Νέα μεγάλη επιβεβαίωση των Γκρίζων Λύκων: Ο Γαλατσόπουλος θέλει τοποτηρητή στην ΚΕΔ... (κουρελόχαρτο ο αθλητικός νόμος...)

Οι Γκρίζοι Λύκοι το έγραψαν πριν από τέσσερις ημέρες υπό τον τίτλο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: "Μπάσιμο" Γαλατσόπουλου στη διαιτησία!!! (η πρόταση που θα προκαλέσει στο δου σου του ΕΣΑΚΕ...)
Εκεί εξηγούμε ότι ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος θέλει να μπει τοποτηρητής στην ΚΕΔ, εκπρόσωπος του ΕΣΑΚΕ, ώστε να ελέγχει και να παρακολουθεί τα υπόλοιπα μέλη.

Πριν από λίγη ώρα ο ΠΑΟΚ κατέθεσε προτάσεις, οι οποίες αντίκεινται στον αθλητικό νόμο και παρεμβαίνουν ωμά στα εσωτερικά της ΕΟΚ!!! Ποιες είναι οι προτάσεις;

  • Η ΚΕΔ ν' αλλάξει εξ ολοκλήρου και σ' αυτή να έχει λόγο και ο ΕΣΑΚΕ, που θα εκπροσωπείται από ένα μέλος (τριμελής) ή δύο (πενταμελής).
  • Τα μέλη της ΚΕΔ δεν μπορούν να λειτουργούν ως παρατηρητές διαιτησίας και πρέπει να ορίζονται πρώην διαιτητές ύστερα από συμφωνία ΕΟΚ-ΕΣΑΚΕ.
  • Ο ΕΣΑΚΕ να γνωρίζει όλα τα θέματα της ΚΕΔ, όπως βέβαια και τη βαθμολογία των διαιτητών, η οποία θα ανακοινώνεται. Θα υπάρχει και ranking, ώστε οι ρέφερις είτε να επιβραβεύονται, είτε να τιμωρούνται. Στην τελευταία περίπτωση θα γνωστοποιούνται τόσο η ποινή όσο και τα παραπτώματα.
  • Ο ΠΑΟΚ ζητάει 35 διαιτητές και όχι 42, όπως ο Δουβής, ενώ το isntant replay είναι πλέον, υποχρεωτικό σε όλους τους αγώνες. Πρόσβαση των ομάδων στο pool των διαιτητών, ώστε να κάνουν σκάουτινγκ. 

Νέα μεγάλη επιβεβαίωση των Γκρίζων Λύκων: Ο Γαλατσόπουλος θέλει τοποτηρητή στην ΚΕΔ... (κουρελόχαρτο ο αθλητικός νόμος...) Reviewed by THE REFEREES on 6:43 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.