Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: "Μπάσιμο" Γαλατσόπουλου στη διαιτησία!!! (η πρόταση που θα προκαλέσει στο δου σου του ΕΣΑΚΕ...)

Ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος είναι αποφασισμένος να θέσει θέμα διαιτησίας στο δου σου του ΕΣΑΚΕ, που θα γίνει αύριο Τρίτη. Οι εκλογές είναι το πρώτο θέμα, τα διαδικαστικά (ενημερότητες, θητεία) αλλά ο Θεσσαλονικιός σκέφτεται να το περάσει ως ...χιλιοστό πρώτο.
Σε συνεργασία με ΟΣΦΠ, Άρη και δύο ακόμα ομάδες θα προκαλέσει θέμα διαιτησίας. Η πρόταση που θα καταθέσει είναι να μπει τοποτηρητής στην ΚΕΔ, εκπρόσωπος του ΕΣΑΚΕ, ώστε να ελέγχει και να παρακολουθεί τα υπόλοιπα μέλη. 

Το "μάτι και το αυτί" των συλλόγων θα είναι ο παράγοντας, μεταφέροντας όλα τα ντεσού. Άτυπα, βέβαια, διότι κάτι τέτοιο δεν προβλέπει ο αθλητικός νόμος. Ο εν λόγω παράγοντας διαιτησίας, τον οποίο έχει βρει ο Γαλατσόπουλος και ο οποίος κατοικοεδρεύει στην Αθήνα, θα μεταφέρει στα μέλη της ΚΕΔ και τις απόψεις της λίγκας. 

Κοινώς, δηλαδή, θα ελέγχει τους Συμεωνίδη, Κορομηλά, Ταβουλαρέα και Παπαδόπουλο και θα μεταφέρει στα σωματεία της Α1 τι συμβαίνει. Εννοείται ότι απλά πρόκειται για μια πρόταση, αφού πρέπει να συναινέσει η ΕΟΚ και ο Γιώργος Βασιλακόπουλος. Λιγουλάκι δύσκολο...  
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: "Μπάσιμο" Γαλατσόπουλου στη διαιτησία!!! (η πρόταση που θα προκαλέσει στο δου σου του ΕΣΑΚΕ...) Reviewed by THE REFEREES on 9:30 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.