Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ο Κύριος Γκρι αποκαλύπτει: Το βαρυσήμαντο μήνυμα του Βορεάδη στην ΚΕΔ, η ανανέωση με Ρήγα και το διαιτητικό αποκριάτικο γλέντι...

Στην παραλία προτίμησε να δώσει συνέντευξη ο Λάζαρος Βορεάδης. Προφανώς για να στείλει βαρυσήμαντο μήνυμα στα μέλη της ΚΕΔ:
"Κύριοι είστε παραλίες... Σηκωθείτε να φύγετε".

🎅Κανονικά με πορτοκαλί μαγιό και σαγιονάρα έπρεπε να εμφανιστεί ο Λάρι στη συνέντευξη, ώστε να μας πείσει ότι ο ίδιος και η επίλεκτη ομάδα του θα μάχεται όχι μόνο για την ισότητα και την ανεξαρτησία της διαιτησίας αλλά και των οργανωμένων διαμαρτυριών. Βγαλμένο από το Baywatch. 

❤Εκτός κι αν πήγαινε τον δημοσιογράφο στον Παρνασσό για σκι, ώστε να στείλε το μήνυμα ότι είναι ευέλικτος και προσέχει τις κακοτοπιές.


🎰Ο Λάρι αποκάλυψε ότι πήγε να δουλέψει και να διδάξει τους Κινέζους διαιτητές. Α, γι' αυτό πρωταγωνιστούν στον κόσμο; Δεν ξεκινάει από τον σύνδεσμο της Αθήνας, που πάνε οι ίδιοι και οι ίδιοι κάθε φορά; 

😁Πλάκα - πλάκα, ο Κώστας Ρήγας δεν έχει μιλήσει ακόμα για την ελληνική διαιτησία και τα μέλη της ΚΕΔ. Να πει, βρε παιδί μου, ότι η ΚΕΔ θέλει ανανέωση και ότι αν επιστρέψει μετά Βαΐων και κλάδων θα την αναπτύξει, όπως την τουρκική.

😜Όσο για τη διαδικασία που θα ακολουθήσει, όπως ζητάει και ο φίλος μου ο Σταύρακας, το θέμα έχει λυθεί χρόνια τώρα. Είχε πει: "Εγώ δεν είμαι στην ΚΕΔ για να γυρίζω μπαλάκια..."

😆Αν καταφέρει να μπει στην ΚΕΔ, πάντως, θα πηγαίνει ανενόχλητος σε ματς των ΟΣΦΠ και Προμηθέα. Δεν θα δικαιολογείται ότι παίζουν τουρκικές ομάδες ή σφυρίζουν Τούρκοι διαιτητές.

🤔Το μόνο πρόβλημα είναι ότι θα ζητήσει από τον Βασιλακόπουλο ένα "σκασμό" λεφτά για τη θέση του ΚΕΔάρχη. Πάντα πληρωνόταν για τις υπηρεσίες που πρόσφερε στη διαιτησία κι αυτό εξακολουθεί να κάνει. Είναι σωστός ο Κώστας. 

😉Έμπιστοι συνεργάτες των Γκρίζων Λύκων ...ορκίζονται ότι ένας έμπειρος διαιτητής ετοιμάζεται να αποχωρήσει, διότι είναι δυσαρεστημένος με τη χρησιμοποίησή του στην Α1. Και "δείχνει" προς την κατεύθυνση κοντοχωριανού του, παράγοντα διαιτησίας, με τον οποίο δεν διατηρεί και τις καλύτερες σχέσεις...

🛒Για να σας κατευθύνουμε κάπως, ο εν λόγω ρέφερι είναι δημοφιλής στην πατρίδα του αλλά και αγαπητός στους συναδέλφους του. Η πατρίδα του βρίσκεται κάπου στη μέση του χάρτη, με γλωσσικό ιδίωμα. Ας πούμε ότι τα φωνήεντα "ε" και "ο" τρέπονται σε "ι" και "ου" αντίστοιχα όταν δεν τονίζονται. Π.χ. δρόμους, νιρό, πουτάμι...

💜Παρασκευή ...κοντή γιορτή στο σύνδεσμο της Αχαΐας και Ηλείας. Ας ελπίσουμε ότι θα γίνουν, επιτέλους, εκλογές και ότι δεν θα ...ανέβουν στο τραπέζι οι Μπούσιας, Παναγιώτου. Κατέθεσε η γνωστή επτάδα του δου σου υποψηφιότητα και ακόμα τρεις διαιτητές. Για όσους σκέφτονται περίεργα, τους λέμε ότι δεν κατατέθηκε γυναικεία υποψηφιότητα. Και με την ποσόστωση τι θα γίνει;



🎭Ξεφάντωσαν τρεις πρώην και ένας εν ενεργεία διαιτητής σε αποκριάτικο πάρτι, σύμφωνα με τη φωτογραφία που είδαμε στο Stereabasket. Ο νυν ρέφερι, Γιώργος Τσάλλας και οι πρώην Γιώργος Μπλέτσας, Αντώνης Σπυρόπουλος και Νίκος Τσαλκιτζή διασκέδασαν στα "Πιατοκαμώματα". Μαζί τους ήταν ο Νίκος Ιωάννου. Μακράν καλύτερη ήταν η αμφίεση του Σπυρόπουλου, με την οποία ξετρελάθηκαν πολλοί. 




🏆Ο Νίκος Σώμος θα κάνει μεγάλη ζημιά στους Γκρίζους Λύκους. Έχουν που έχουν τσακωθεί με τις περισσότερες ομάδες της Α1 και της Α2, τώρα θα "σκοτωθούμε" και με τα αδέλφια μας τους Κύπριους!!! Έδωσε φάουλ στο κέντρο και απέβαλε παίκτη, με αποτέλεσμα ο Πανικός να έχει βγει στα κάγκελα.

Δείτε και τη φασούλα:

Ο Κύριος Γκρι αποκαλύπτει: Το βαρυσήμαντο μήνυμα του Βορεάδη στην ΚΕΔ, η ανανέωση με Ρήγα και το διαιτητικό αποκριάτικο γλέντι... Reviewed by THE REFEREES on 10:31 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.