Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Η αξιολόγηση των διαιτητών στο ματς Χολαργός - ΑΕΚ!!! (έγινε μάθημα κανονισμών και συζητήθηκαν οι φάσεις...)

Έγινε ένας όμορφος αγώνας, με τους Σχινά, Σταματόπουλο και Λόρτο να είναι εκεί, κομισάριο τον Παναγιώτη Ντάβαρη. Ο αγώνας έγινε με τον άρτι αφιχθέντα...
από την λεβεντογέννα Κατερίνη,  παρατηρητή διαιτησίας, Γιώργο Τανατζή.

Ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να γίνει επιτόπου και ένα καλό μάθημα κανονισμών, αφού υπήρξαν φάσεις που συζητήθηκαν. Περίπου 3.45 πριν το τέλος του αγώνα ο Θεσσαλονικιός δίνει αντιαθλητικό σε παίκτη του Χολαργού. Οι Σχινάς, Λόρτος συμβουλεύονται το instant replay για το αν ήταν αντιαθλητικό και καταλήγουν στο απλό φάουλ. 

Το ερώτημα είναι αν μπορεί να γίνει downgrade το σφύριγμα. Η απάντηση είναι, όπως μπορεί να γίνει upgrade, έτσι μπορεί να γίνει και downgrade. Ο παίκτης μπορεί να είχε και άλλο αντιαθλητικό, οπότε θα έπρεπε να αποβληθεί.

Ωραία μέχρι εδώ. Απλό φάουλ και παίζουμε γρήγορα! Λάθος... Η ΑΕΚ που κέρδισε το φάουλ έπρεπε να εκτελέσει 2 βουλές λόγω ομαδικών σφαλμάτων. Στο 1ο νεκρό χρόνο ο κομισάριος ειδοποιεί τον 1ο διαιτητή και εκτελούνται οι 2 βολές που έπρεπε να είχαν δοθεί. Το λάθος είναι διορθώσιμο και εφαρμόστηκε άπταιστα ο κανονισμός.

Προς γνώση και συμμόρφωση... 
Η αξιολόγηση των διαιτητών στο ματς Χολαργός - ΑΕΚ!!! (έγινε μάθημα κανονισμών και συζητήθηκαν οι φάσεις...) Reviewed by THE REFEREES on 10:08 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.