Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ο Αιρετικός και πάλι στην πυρά: Πόλεμος για τον έλεγχο του ΕΣΑΚΕ και της διαιτησίας!!! (οι πρόεδροι στα χαρακώματα...)

Μην είστε αφελείς, ο πόλεμος που ξεκίνησε στην Α1 ουδεμία σχέση έχει με την εξυγίανση της διαιτησίας. Ξεκάθαρα πράγματα... Το πιστεύει κανείς;

> Θέλετε να μου πείτε ότι οι Αγγελόπουλοι, ο Λιόλιος και όποιος άλλος εναντιώνεται στο υπάρχον διαιτητικό σύστημα, νοιάζονται για την εξυγίανση ή τη διαφάνεια; Πλάκα με κάνετε τώρα;

> Για την ομάδα τους νοιάζονται. Γι' αυτό και ο ΕΣΑΚΕ δεν θα ισιώσει ποτέ. Σκεφτείτε το καλά και μην μου απαντήσετε τώρα.

> Οι Αγγελόπουλοι, ας πούμε, που κόπτονται για την ελληνική διαιτησία, γιατί δεν μιλάνε γι' αυτήν της Ευρωλίγκας; Δηλαδή, δεν υπάρχουν αδικίες και φαλτσοσφυρίγματα στην Ευρωλίγκα; Δεν έχουμε δει αλλοιώσεις αγώνων;

> Αλλά εκεί περνάει η μπογιά τους και σωπαίνουν. Στην Ελλάδα έχουν ένα μεγάλο πρόβλημα και κάνουν νταβαντούρι. Στην Ευρωλίγκα έχουν λύσει το διαιτητικό θέμα κι όλα πάνε πρίμα.

> Ο ΠΑΟ, από την άλλη, έχει το αντίθετο πρόβλημα. Υστερεί στην Ευρωλίγκα και περνάει η μπογιά του στην Ελλάδα. Γι' αυτό έκανε τη ζωή δύσκολη στον Μπερτομέου. Ο καθείς με τα προβλήματά του.

> Βέβαια είναι και το πρόβλημα της οικογενειακής διαμάχης στον ΟΣΦΠ, που δημιουργεί εκ νέου πρόβλημα. Εξ ου και οι καθυστερήσεις πληρωμών στους παίκτες. Τέλος πάντως, αυτοί έχουν τα γένια, αυτοί και τα χτένια. Εμείς ομιλούμε περί διαιτησίας, τώρα.

> Ο Λιόλιος, από την άλλη, έχει χρήμα. Αμέτρητο χρήμα. Κάπου στα 20εκ. ευρώ είναι ετησίως το κέρδος του με την αλυσίδα του Κόφι Άιλαντ. Μιλάμε για αρκετό και "ζεστό" χρήμα. Τα δίνει όλα με franchising, που σημαίνει ότι έχει μηδενικό κόστος. Πουλάει αποκλειστικά στα μαγαζιά τους καφέδες και τα φαγώσιμα κι αυτός δεν αναμιγνύεται πουθενά. Δεν ξέρω αν το πιάσατε;

> Δεν του καίγεται καρφάκι αν κάποιο μαγαζί δεν πάει καλά. Αυτός που το πήρε έχει το πρόβλημα. Ο Λιόλιος απλά θα δώσει το ΟΚ για να κατασκευαστεί ένα άλλο ένα χιλιόμετρο πιο πέρα.

> Ο Λιόλιος λοιπόν, αδικήθηκε από τους διαιτητές; Για θυμίστε μου, σας παρακαλώ, ένα ματς που αδικήθηκε κατάφωρα. Απλά ο Βαγγέλης έχει μάθει να είναι το πρώτο βιολί κι αυτό θέλει να κάνει. Δεν "πάει" τον Γαλατσόπουλο, που παίζει με άλλους παράγοντες και δεν έχει άμεση πρόσβαση στη διαιτησία.

> Το ίδιο συμβαίνει και με την ΕΟΚ, που δεν του κάνει τα κέφια. Γι' αυτό και είδατε κάποιο δημοσίευμα που μιλούσε περί καθόδου στις εκλογές της ομοσπονδίας.

> Μπαρμπούτσαλα... Μήνυμα έστελνε ο Λιόλιος.

> Να συνεχίζω; Ο Μάκης ο Αγγελόπουλος έχει διαθέσει ένα σκασμό λεφτά και δεν μπορεί να σπάσει το δίπολο ΟΣΦΠ-ΠΑΟ. Κοτζάμ φάιναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ πλήρωσε από την τσέπη του ο Μάκαρος, έχοντας το ρίσκο ότι δεν θα τα πάρει πίσω αν κάνει πήγαινε στραβά.

> Μισό λεπτό. Ο Αγγελόπουλος δεν είπε στο κράτος "δώστε μου ένα μιλιόνι να σας φέρω το φάιναλ φορ", όπως έγινε με την Ευρωλίγκα. Είπε απλά ότι το θέλει και πόσο στοιχίζει, ώστε να την πληρώσει από την τσέπη του. Απλά και ξεκάθαρα πράγματα.

> Κι αν κάτι δεν πήγαινε καλά δεν θα έπαιρνε το μυριάκι και θα ήταν βαθιά ζημιωμένος. Γι' αυτό και ο Δουβής φωνάζει και ζητάει τους ...καλύτερους. Επειδή είναι φίλοι του... Ξέρετε τι είναι να είσαι δεκαετίες μέσα στη διαιτησία και να μην έχεις πρόσβαση;

> Ο Ζομπανάκης νομίζετε ότι δεν ασχολείται με τη διαιτησία, γι' αυτό και πέφτει; Μπούρδες είναι όλα αυτά. Όλοι ασχολούνται, αλλά εκνευρίζονται που κάποιοι άλλοι έχουν καλύτερη πρόσβαση. Και θέλουν να μπουν κι αυτοί στο κόλπο. 

> Αμ, ο Θεοδώρου της Κύμης; Τόσα χρόνια είχε σχέσεις με διαιτητές και το είπε και στον Συμεωνίδη: "Εμείς ήμασταν φιλόξενοι..." Τώρα, όμως, που οι ρέφερις βλέπουν τη συμπεριφορά του, άλλαξαν γνώμη. Ούτε κουκούτσι δεν του έχουν δώσει φέτος. Φίφτι - φίφτι και βγάλτα πέρα μόνος σου...

> Γι' αυτό και ξεσηκώθηκε ο Αλέξανδρος. Καλόμαθε η γριά στα σύκα και ήθελε να φάει και τα συκόφυλλα. Μπορεί να συμβαίνουν αυτά;

> Ο ΠΑΟΚ από την άλλη, σου λέει: Έχουμε πρόεδρο στον ΕΣΑΚΕ και μας σφυρίζουν 50-50; Τι ντροπή, όπως θα έλεγε και ο μέγιστος Μπουσβάρος... Δεν καταλαβαίνουν ότι ο Γαλατσό δεν μπορεί να εκτεθεί δημόσια.

> Πέρσι έβλεπαν το Λαύριο να πηγαίνει τρένο και τρελαινόντουσαν. Φέτος βλέπουν το Περιστέρι και τον Ήφαιστο, που τον είχαν ξεγραμμένο και τρέμουν. "Γιατί αυτοί και όχι εμείς;" αναρωτιούνται και αρχίζουν να φωνάζουν.

> Μάγκες, ο έλεγχος της διαιτησίας είναι το νούμερο 1 θέμα. Και εγώ σας λέω ότι οι διαιτητές πηγαίνουν στον ΕΣΑΚΕ. Βγάζει ένα φιρμάνι ο Βασιλακόπουλος και λέει: "ΟΚ με πείσατε. Πάρτε την να ηρεμήσουμε..." Έχετε καταλάβει τι έχει να γίνει;

> Το έλα να δεις... Πυρηνικό όλεθρο θα έχουμε. Δεν το έχετε καταλάβει καλά. Οι Έλληνες δεν έχουν την κουλτούρα του φίφτι -φίφτι. Μονοφαγάδες είναι και θα κοιτάξουν να ελέγχουν το πράγμα. Η πάρτη η δική τους τους ενδιαφέρει κι όλοι οι άλλοι να πάνε να ...αγαπηθούν.

> Μην κοιτάτε την Ευρωλίγκα, που οι ομάδες είναι μέτοχοι. Στην Ελλάδα άπαξ και πάει η διαιτησία στον ΕΣΑΚΕ θα κλάψουν μανούλες. Τώρα, αν κάποιοι παράγοντες βγάζουν... ρόπαλα, στον ΕΣΑΚΕ θα ρίχνουν χειροβομβίδες.

> Διότι, σε μια τέτοια περίπτωση οι διαιτητές θα μετατραπούν σε επαγγελματίες. Όχι βέβαια ότι δεν είναι τώρα που καθαρίζουν δύο χιλιάρικα το μήνα, αλλά αν η διαιτησία πάει στον ΕΣΑΚΕ, τότε δεν θα παίρνουν 350 καθαρά.

> Πως θα γίνει δηλαδή; Η επαγγελματική λίγκα πλέον, θα παίρνει τους διαιτητές και θα τους διαχειρίζεται. Οι απαιτήσεις θα ανέβουν και βασική δουλειά δεν θα υπάρξει. Ξέρετε ότι ο Χρήστος Χριστοδούλου είχε πάρει για χρόνια άδεια άνευ αποδοχών από την τράπεζα επειδή δεν προλάβαινε;

> Είναι και το άλλο: Ποιος θα πάει για αρχιδιαιτητής; Πρέπει να το αποφασίσει το δου σου ποιος θα προσληφθεί. Μιλάμε για πρόσληψη, αφού η δουλειά είναι επαγγελματική. Ποιος θα δίνει τα χρήματα; Ο ΕΣΑΚΕ που το ταμείο είναι μείον; Μήνα - μήνα βγαίνουν τα χρήματα για να πληρωθεί το υπαλληλικό προσωπικό.

> Γιατί; Διότι όλοι πολύ απλά κοιτούν τις ομάδες τους και πόσα χρήματα θα πάρουν περισσότερα. Για τον ΕΣΑΚΕ δεν τους καίγεται καρφάκι...

> Άρα, δεν θέλω να ακούω βλακείες. Γνωρίζουμε όλοι που αποσκοπεί αυτό που γίνεται, όπως ότι ο ΕΣΑΚΕ δεν μπορεί να πάρει τη διαιτησία. Κι ας φωνάζουν κι ας χτυπιούνται.
Ο Αιρετικός και πάλι στην πυρά: Πόλεμος για τον έλεγχο του ΕΣΑΚΕ και της διαιτησίας!!! (οι πρόεδροι στα χαρακώματα...) Reviewed by THE REFEREES on 9:19 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.