Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Συμφωνία Βασιλειάδη, Βασιλακόπουλου: Όχι στους ξένους διαιτητές στο ελληνικό πρωτάθλημα!!!

Να ζεσταινόμαστε λίγο - λίγο και να βρίσκουμε κάποια κοινά σημεία. Ας πούμε ότι οι ξένοι διαιτητές δεν έχουν θέση στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Δεν το λέει μόνο η ΟΔΚΕ αλλά και οι Βασιλειάδης και Βασιλακόπουλος.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού είπε σήμερα: "Δεν συμφωνώ με τους ξένους διαιτητές. Στον επαγγελματικό αθλητισμό οι μεγαλομέτοχοι έχουν αυξημένο βάρος. Εκεί πρέπει να έρθει η ομοσπονδία και η πολιτεία με στέρεους κανόνες για όλους. Σε άλλα πρωταθλήματα έχουν βρει άλλες νόρμες".

Αλλά στο ίδιο μήκος κύματος και ο πρόεδρος της ΕΟΚ: "Δεν προβλέπονται ξένοι διαιηττές, να σεβαστούμε τις προκυρήξεις και τους κανονισμούς της διαιτησίας. Αυτά που λένε κάποιοι... Λένε ότι στη VTB παίζουν ξένοι διαιτητές. Μα η VTB είναι πολυεθνικό πρωτάθλημα. Αυτός που τα γράφει αυτά, δεν το ξέρει; Όλα γίνονται με την έγκριση των εθνικών πρωταθλημάτων. Έχουμε καλούς διαιτητές. Αν έρθουν ξένοι, μετά μπορεί να έρθει κάποιος και να πει ότι δεν τους θέλει και αυτό να γίνεται συνέχεια. Θα παίζουμε την κολοκυθιά; Εγώ είμαι υπέρ του ελληνικού μπάσκετ. Πρέπει να είσαι σε όλα τα επίπεδα δυνατός. Και στην διοίκηση, στους παίκτες, στους διαιτητές, στους προπονητές. Δεν είναι δικό μου θέμα, ή της ΕΟΚ. Είναι θέμα της ΚΕΔ, είναι ανεξάρτηση και αυτή έχει την αρμοδιότητα". 
Συμφωνία Βασιλειάδη, Βασιλακόπουλου: Όχι στους ξένους διαιτητές στο ελληνικό πρωτάθλημα!!! Reviewed by THE REFEREES on 3:48 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.