Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Οι αξιολογήσεις των διαιτητικών τριάδων στα ματς της Α1 του Σαββάτου!!! (όλα τα καλά νέα...)

Η αυλαία του Σαββάτου έπεσε τα παιχνίδια της Α1, με το πρόσημο να είναι...
θετικό, μια και οι ρέφερις τα πήγαν αρκετά καλά. Δεν ακούστηκαν διαμαρτυρίες και παράπονα κι όλα κύλησαν ομαλά.

Το ντέρμπι έγινε στο Σ. Μπεφόν, όπου ο Πανιώνιος επικράτησε του Περιστερίου με διαιτητές τους Καρακατσούνη, Μπήτη και Διαμαντή. Ο Κώστας Μουζάκης έμεινε ικανοποιημένος, σύμφωνα με αυτόπτες και αυτήκοους μάρτυρες όχι, όμως και οι γηπεδούχοι που είχαν πολλά παράπονα από τον πρώτο. Γενικώς το ματς "βγήκε", χωρίς να γίνει κάτι σοβαρό. 

Στο Τ. Καμπούρης η Κύμη ηττήθηκε από το Ρέθυμνο κι αυτό ήταν η δεύτερη έκπληξη του Σαββάτου. Οι Αναστόπουλος, Τσαρούχα και Τζαφλέρης ήταν εξαιρετικοί, κάτι που το επισήμανε και ο Νίκος Παπαδημητρίου, όπως μας ψιθύρισαν. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Αλέξανδρος Θεοδώρου δεν μίλησε και το ευτυχές γεγονός είναι ότι κατέβασε τους τόνους τις τελευταίες εβδομάδες. 
 
Πολύ δύσκολα δραπέτευσε η ΑΕΚ από το Λαύριο, με τους Σώμο, Παναγιώτου και Παφίλη να πηγαίνουν καλά, όπως φέρεται να τους είπε ο Νίκος Ζαβλανός. Το γεγονός ότι ο πρώτος διαιτητής βρέθηκε στο instant replay, αν και δεν θα έπρεπε, ίσως συζητηθεί στη συνεδρίαση της Πέμπτης. 

Χωρίς να "ανοίξει μύτη" ολοκληρώθηκε και το ματς στο Αλεξάνδρειο μεταξύ του Άρης και του Προμηθέα, με τον γηπεδούχο να παίρνει τη νίκη με διαιτητές τους Παπαπέτρου, Μαγκλογιάννη και Αναστόπουλο. Ο Στέλιος Συμεωνίδης ήταν εκεί, στις επάλξεις και τους μίλησε για σχεδόν άριστη διαιτησία. Να σημειώσουμε ότι το επιθετικό φάουλ στο Λάκι Τζόουνς στα 19 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη ήταν σωστό. Κακώς πάντως, μίλησε ο Γιατράς για διαιτησία... 
Οι αξιολογήσεις των διαιτητικών τριάδων στα ματς της Α1 του Σαββάτου!!! (όλα τα καλά νέα...) Reviewed by THE REFEREES on 9:56 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.