Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Εγρήγορση στις ομάδες που κινδυνεύουν από τον ενδεχόμενο υποβιβασμό του Ολυμπιακού!!! (ποια είναι τα σχέδια...)

Η μείωση της ποινής του Ολυμπιακού από μείον έξι σε μείον δύο έχει επιφέρει την εγρήγορση των ομάδων που κινδυνεύουν με υποβιβασμό, αφού διαπιστώνουν ότι οι Πειραιώτες μάλλον θα πέσουν στην Α2!!!
Η μείωση της ποινής συμπεριέλαβε τον Ολυμπιακό στην οκτάδα, που σημαίνει ότι υπό φυσιολογικές συνθήκες θα συναντηθεί με τον ΠΑΟ. Δεδομένου ότι θα σφυρίξουν Έλληνες διαιτητές, αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η ομάδα θα αποχωρήσει και βέβαια θα τιμωρηθεί με υποβιβασμό. Η περίπτωση ήττας του ΟΣΦΠ, μάλλον, πρέπει να θεωρείται δύσκολη, αφού θα είναι ντροπή για τον σύλλογο.

Σε μια τέτοια περίπτωση μόνο μια ομάδα απ΄αυτές που παλεύουν θα πέσει στην κατώτερη κατηγορία, με συνέπεια να επικρατεί αναβρασμός. Είδατε άλλωστε, το Ρέθυμνο να κερδίζει την χαλαρή Κύμη και τον Πανιώνιο το Περιστέρι.

Όπως λέγεται στον Ολυμπιακό, έχουν αποφασίσει να πέσουν στην Α2 σε περίπτωση την οποία βρεθούν απέναντι στον ΠΑΟ χωρίς ξένους ρέφερις, ενώ το πιθανότερο σενάριο είναι να επιστρέψει ο Γιώργος Μπαρτζώκας στην τεχνική ηγεσία.     
Εγρήγορση στις ομάδες που κινδυνεύουν από τον ενδεχόμενο υποβιβασμό του Ολυμπιακού!!! (ποια είναι τα σχέδια...) Reviewed by THE REFEREES on 10:31 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.